Cimbom'a Yabancı Aday Campbell

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D8KfrjdPO7c[/media]

Tam bir top cambazı ve geniş alan topçusu . Eğer kontra-atak futbolu oynarsak Keita'dan bile daha etkili bir verim alabiliriz ama dar alanda nasıl bir performans sergileyecek merak ediyorum . Bir de biraz sanki ezbere oynasa daha iyi . Çok gereksiz hamlelerde bulunabiliyor . Mesela yukardaki videoda topuk pası atacağım diye topu kaybetti . Bir de çok efor sarfetmeyeceği pozsiyonlarda bile mesela defansa pas vermek isteyince bile şekilden şekile giriyor , rakibini çalımlıyor öyle defansa geri pas veriyor .

Bu yukardaki dediklerimizi düzeltmeyi başarabilirse ileriki yıllarda çok büyük kulüplere gidebilir .

bu herif dar alandada iyi. şutlarinida begeniyorum. inşallah gelir.

olma ihtimali teklif etme ihtimalimiz nedir arkadaşlar ? inandıcılığı varmı ?

Bence var. Arsenal'de cok kaliteli oyuncular var ve sürekli oyuncu basan bir altyapı var. Bu kadar kalite arasında Campell'ı görmezden gelebilirler. Ya satarlar, yada pismesi icin kiralık yollarlar.

Bir sene kiralık dahi olsa alınmalı, bir sene de olsa takıma cok şey katacaktır.

bu herif dar alandada iyi. şutlarinida begeniyorum. inşallah gelir.

Olympiakos'un lig maçlarını izlemedim ama Şampiyonlar Ligi maçlarını 2'si canlı olmak üzere izledim . Şampiyonlar Ligi'nde daha çok Olympiakos kontra-atağa dayalı bir takımdı . Ama gayet başarılı işler yapmıştı . Lig maçlarını izlemediğimden dolayı pek sağlıklı yorum yapamayacağım . Belki de ligde baskılı oyun oynuyordu Olympiakos .

Enteresan bir futbolcu. Hem forvet, hem kanat oynayabilir. Amrabat'i postalayip kiralarsak mükemmel olur.

Olympiakos'un lig maçlarını izlemedim ama Şampiyonlar Ligi maçlarını 2'si canlı olmak üzere izledim . Şampiyonlar Ligi'nde daha çok Olympiakos kontra-atağa dayalı bir takımdı . Ama gayet başarılı işler yapmıştı . Lig maçlarını izlemediğimden dolayı pek sağlıklı yorum yapamayacağım . Belki de ligde baskılı oyun oynuyordu Olympiakos .

dunya kupasinda dar alanda iyi top oynadi

Keşke gelse ama imkansız.. Yar etmezler

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arsenal ile idmanlara cıkıyormus ve Wenger bu sene takımda tutmayı düsünüyormus.Kiralık+opsiyonlu kiralamak iyi olur ama Wenger ve Arsenal taraftarı bu sene takımda kalmasını istiyorlar.

BteZImhIIAA5DsO.jpg:large

uç forvet oynayamaz.. bize şu anda uç forvet için aday lazım. campbell çok iyi oyuncu ama şu anda bizim önceliklerimiz arasında değil

6 milyonsa satın alma opsiyonu direk alsınlar ne kiralığı.

Burak Yılmaz'ın yerine kim gelse kabulumdür aga o adam oynamasın da kim oynarsa oynasın. Campbell'de ayrıca çok iyi olur tabii.

Yalnız olur da alırsak büyük transfer olur.Bruma ile müthis heyecan veren bir topcumuz daha olur.Biri 20 biri 22 yasında.Umarım alırız.

arsenal gönderirde kiralik olarak ama kime gider orasini bilmem, eger bize geleceksede umarim satin alma opsiyonla berbar gelir

keşke alınsa mükemmel ötesi olur bizim için.bruma campll olcan sneijder süper olur

Arif topic acdıysa o oyuncu gelir

Ho

* LG G2 Tapatalk *

1sene sonra

--------Melo Transfer

Campbell Sneijder Bruma

-----------Transfer

*feci*

Geri
Üst Alt