Cimbom'a Yabancı Aday Campbell

Bu adamda bruma gibi bal yapamayan bir arı ne tam olarak forvet ne tam olarak kanat nede 10 numara pozisyonu, ambrabat gibi ofansta her mevkide %30 performansı verir.Boş adam.

Bize ayağında top tutan,sırtı kaleye dönük oynayabilen safkan bir santrafor lazım.

Bu adamda bruma gibi bal yapamayan bir arı ne tam olarak forvet ne tam olarak kanat nede 10 numara pozisyonu, ambrabat gibi ofansta her mevkide %30 performansı verir.Boş adam.

Bize ayağında top tutan,sırtı kaleye dönük oynayabilen safkan bir santrafor lazım.

öyleyse almayın :eek: komple santrafor lazım bize

Ya hepsini anlarımda neresi bal yapmayan arı?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Van Nistelroy'u mezardan çağırın.

Hep negatif hep negatif.

Çözüm sun isim söyle kimi alalım???

BlueTapa

O tarif ettigin adamin krali vardi gecen sene

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adama bile bal yapmayan arı diyen arkadaşlar var:) E kimi alalım, iyice burnumuzu büyümüş, Campell gibi dünya kupasında kendini göstermiş birini ible beğenmiyoruz. Adam çok yönlü ve genç. Burakta kanattan devşirme forvet, bu adamın ayağıda düzgün bilekleride yumuşak. Niye olmasın ?

Ben takımda yeterince genç oyuncu olduğunu düşünüyorum.Forvet alacaksak yabancı kısıtlamasının olduğu bir yerde, bu arkadaş yerine Huntelar , doria,Adabayor vs. bu tarz adamlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Tabiki oynayacağımız sistem, taktik anlayış en az oyuncu seçimi kadar önemli. Fakat atan ve tutan her zaman en iyisi olmalı.Ligimizde forvet hattı kimin güçlüyse her zaman o takım, şampiyonlukta bir adım önde olmuştur.

sen demba ba nin ayaginda platin var diyenmiydin:D

10 gol 12 asisi yunan liginde

1 gol manuya karşı şampionlar liginde

Dünya kupasında 1 gol 1 asist

Elemelerde 3 gol 2 asist.

Geçtiğimiz ay yeni 22 yaşına basmış.

Messi, ronaldo değil tabiki ama bir farfan volume2 resmen bence. Genç bir farfana hayır demem

6 milyon mu bence arsenal vermez en az 15 ten birakir bu adami Yonetim buna 6 milyon verip Arsenal verirse arsenali resmen keklemiş oluyoruz.

Campbell'dan daha iyi olup, alınması mümkün olan kim var piyasada merak etmekteyim.

Dolayısıyla Campbell mevcut şartlarda alınabilecek en iyi forvettir kanaatimce.

Kampa katılmış. Wenger lige alışması için premier ligde bir takıma Ocak ayına kadar kiralanmasını istemiş.

Geri
Üst Alt