- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kardemir Karabükspor’un genç yıldızı İshak Doğan için sürpriz bir teklif yaptı.
Haberin Devami GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İshak iyi futbolcu bende isterim ama Furkan Özçal ve Emre Çolak verilemez bu kadar Türk futbolcularına ihtiyacımız olan yerde verilecek adam yok mu?Salih Dursun Dany Yiğit bunların turşusunu mu kuracaz
Furkan i hic görmedim o yüzden onda ne varmis ki ? Emre Colak da yerde durakliyor, Mancini oynatmiyor o yüzden. Fatih Babasi yok su an, yine bi kac mac sans bulsun, hic bisey yaparak, o yüzden bir sene kira iyi gelir, görsün anadolu yu bi.
Furkan ı ben takip ettim bu sene ve emin ol bizim orta sahada rahat oynar.Emre Çolak yerinde duraklıyabilir ama Türk futbolcusuna bu kadar ihtiyacımız oldugu bir noktada Dany Yigit Engin Sercan Salih bunlar varken Emre Çolak gitmez.
Tabiki Dany, Yigit, Sercan ve Engin ilk olarak gitmeli dir, Salih icin daha erken. Parayi verdik, bari Yaz kampini da gecirsin.