Cimbom'dan Bomba Teklif

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

is6_J4WPI.jpg

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kardemir Karabükspor’un genç yıldızı İshak Doğan için sürpriz bir teklif yaptı.

Haberin Devami GSC Portal'da

tolunay kafkas kimi isterse verelim, özellikle lucas gibi adamları kiralamak iyi olur. 2 değil 4 adam birden veririz istesin yeter ki :D

En fazla 1.5 milyon euro bonservis verilmeli böyle oyunculara. Aman ha süper olur vallahi. Iki tane gereksiz maliyet yaratan oyuncudan kurtuluruz.

Emre Colak tan once baska oyuncular var verilecek..

Emre Çolak yerine başka birini vermeliyiz.

Emre Çolak yerine Yiğit G. verelim.Sabri de olabilir ama istemezler herhalde.

yiğit,salih,dany,aydın bnservisi ile emre,lucas,emrecan,ibrahim kiralık olarak verilebilir...

Yav he he

Hadi salih, zan, dany falan dese anlarımda emre çolak yazınca yalan haber olduğu belli olmuş.

Emre Çolak'ı niye veriyoruz bu adam için.Alt tarafı Telles'in yedeği olacak.

Hajrovic,Dany,Amrabat,Ontivero,Salih seçin beğenin alın.

Biz okumaktan biktim adamlar yazmaktan bikmadi. Bunlar nasil baslik böyle. 2-3 mac iyi oynayan oyuncu hemen yildiz oluyor vs vs.

Bosverin ishak'i ya tarik camdal'i alin hem sag hem sol bek oynuyor ustelik tum kanatta oynama kabiliyeti var

İshak overrated topcu

bu cocukta cidden potansiyel var, su an belki pek ilk 11 lik adam degil ama Alex ile ikisi de piser ayni Ergün - Hakan Ünsal gibi, hemen önyargili olmayiniz, yaptigi bi kac pas vardi dün, vallahi akilli cocuk dedirti.

Zaten nekadar potansiyelli varsa sullanmak gerek, görsünler bjk ve fener neymis 5 yabanci istemek

İshak iyi futbolcu bende isterim ama Furkan Özçal ve Emre Çolak verilemez bu kadar Türk futbolcularına ihtiyacımız olan yerde verilecek adam yok mu?Salih Dursun Dany Yiğit bunların turşusunu mu kuracaz

Anadoludaki potansiyelli bekler;

-Tarık

-Koray

-İshak

3'üde genc ve 3'üde alınmalı.

İshak iyi futbolcu bende isterim ama Furkan Özçal ve Emre Çolak verilemez bu kadar Türk futbolcularına ihtiyacımız olan yerde verilecek adam yok mu?Salih Dursun Dany Yiğit bunların turşusunu mu kuracaz

Furkan i hic görmedim o yüzden onda ne varmis ki ? Emre Colak da yerde durakliyor, Mancini oynatmiyor o yüzden. Fatih Babasi yok su an, yine bi kac mac sans bulsun, hic bisey yaparak, o yüzden bir sene kira iyi gelir, görsün anadolu yu bi.

Furkan i hic görmedim o yüzden onda ne varmis ki ? Emre Colak da yerde durakliyor, Mancini oynatmiyor o yüzden. Fatih Babasi yok su an, yine bi kac mac sans bulsun, hic bisey yaparak, o yüzden bir sene kira iyi gelir, görsün anadolu yu bi.

Furkan ı ben takip ettim bu sene ve emin ol bizim orta sahada rahat oynar.Emre Çolak yerinde duraklıyabilir ama Türk futbolcusuna bu kadar ihtiyacımız oldugu bir noktada Dany Yigit Engin Sercan Salih bunlar varken Emre Çolak gitmez.

Furkan ı ben takip ettim bu sene ve emin ol bizim orta sahada rahat oynar.Emre Çolak yerinde duraklıyabilir ama Türk futbolcusuna bu kadar ihtiyacımız oldugu bir noktada Dany Yigit Engin Sercan Salih bunlar varken Emre Çolak gitmez.

Tabiki Dany, Yigit, Sercan ve Engin ilk olarak gitmeli dir, Salih icin daha erken. Parayi verdik, bari Yaz kampini da gecirsin.

Tabiki Dany, Yigit, Sercan ve Engin ilk olarak gitmeli dir, Salih icin daha erken. Parayi verdik, bari Yaz kampini da gecirsin.

Salih alındıgı zaman beklentim yoktu ama inşallah yanılırım demiştim.Hep söylediğim iki ismi yine söyliyecem Türk kontenjanın oldugu yerde sağ bek için Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklıdan birini almamız lazım.Salih in piyasası varken bu tarz takas olaylarında göndeririz ama bekletirsek bedavaya sağa sola kiralık gider.

Geri
Üst Alt