Serkan Yalçın
Sarı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 680
- 125
- 1.003
Dealextreme vs... gibi sitelerden alırsan aldığın ürün gelir, hıyar gelir vs... gelir diyenler ne demek istemiş anlamadım.
O olaylar bizim memlekette olur anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dealextreme vs... gibi sitelerden alırsan aldığın ürün gelir, hıyar gelir vs... gelir diyenler ne demek istemiş anlamadım.
Bu alma istediğin telefonun gelme olasılığı çok düşük diyen insanlar ne kadar çok biliyorlar. Yıllardır çinden telefon alıyorlar sanki. Ne çok bilmiş milletiz. Geliyor kardeşim orada ne beğendiysen aynısı geliyor ama insanların tek korkusu hat sorunu ve gümrükte takılma sıkıntısı. Kutunun üstüne hediye felan yazdırarak getirenler var ama işte dediğim gibi risk. Ama öyle istediğin telefon gelmez diye bir şey yok uydurmaca.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelmez diyen zaten gumrukten dolayi gelmez diyor..
ben hic bir zaman vergi limitlerini asan urun almadim cin'den ama 2 kere gumrukte yok oldu aldiklarim.. 20 dolarlik mal hic bir sekilde gumruge takilamaz.. takilmamali.. ama takiliyor iste.. gumrukte serefsizler calisinca oluyor.. hata bende tabi takip nosuz alirsan bizdeki insan musvettelerine guvenerek hersey kaybolur..