Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.901
- 102.063
- 5.238
Toreyra 'nın Uçağının da inmesini nasip eyle ya rabbiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu3. Dünya savaşı an itibariyle başlamıştır. Hepimize geçmiş olsun
Bu hareketin cevabı olacaktır mutlaka. Her yerden kasiyorlar. Bosna'dan, Ukrayna'ya, tayvana. Cevap gelecektir. Yakında Yunanistandan da birşey bekliyorum
yunanistan bize böyle bi kışkırtma yapsa buyuk ıhtımal vururdukBu hareketin cevabı olacaktır mutlaka. Her yerden kasiyorlar. Bosna'dan, Ukrayna'ya, tayvana. Cevap gelecektir. Yakında Yunanistandan da birşey bekliyorum
Elveda edeli çok oldu.Elektronik ürünlere elveda.
:crushed:

hocam bu olay diyarbakır havaalanına ABDli bir yetkilinin Kürdistan devletine iniyorum ve ülke yetkilileriyle görüşeceğim demesiyle birebir aynı. Hiçbir farkı yok kağıt üstünde. Çin vursa idi hiç kimse birşey diyemezdi. Yapılan diplomatik terördür. Çin gibi bir ülke dünyadan silinse umrumda olmaz ama ABD bilfiil savaş çıkarmak için elinden geleni yapıyor.Yav aslında haklı da Çin. Her boka karışıyor ABD git kendi bölgende takıl kardeşim derdin ne bir oradasın bri buradasın. Burada bir problem olursa bölgenin büyük abileri devreye girsin sen ne her boka atlıyon
Peki eskortları 50 tane f35le ABD olsa, vurabilir miydik?yunanistan bize böyle bi kışkırtma yapsa buyuk ıhtımal vururduk
F35 i bırak Abd bayrağı olan traktör bile olsa vurabilir miyiz?Peki eskortları 50 tane f35le ABD olsa, vurabilir miydik?
Edirneden Ankaraya meclise kadar sürer üstündeki bayrak olduğu müddetçe.F35 i bırak Abd bayrağı olan traktör bile olsa vurabilir miyiz?