GSC Portal Çin'den Burak Yılmaz'a Dev Teklif!

Burak'tan iyi yerli forvet olmadığından dolayı yerine yabancı forvet alınması gerekecek, kadrodan hangi yabancıları keseceğinizi ve yerine kimi koyacağınızı da bir öğrensek iyi olur.. Şu anda bile tüm yabancıları oynatamıyoruz..

Muslera - Chedjou - Melo - Bruma - Sneijder - Telles - Yabancı forvet

bu kazma o paraya transfer olsun forumu birakirim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

bugün duyduğum en güzel haber, Nâzım'ın dediği gibi " söyle, yalan da olsa hoşuma gidiyor..." :)

Burak'tan iyi yerli forvet olmadığından dolayı yerine yabancı forvet alınması gerekecek, kadrodan hangi yabancıları keseceğinizi ve yerine kimi koyacağınızı da bir öğrensek iyi olur.. Şu anda bile tüm yabancıları oynatamıyoruz..

telis ve cedu cöpü yerine zan ve tarik oynasa zerre fark etmez

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Muslera - Chedjou - Melo - Bruma - Sneijder - Telles - Umut Bulut

Yeterli olur bence... Gelecek sene ise Muhammet'i alırız...

Saf mısınız oğlum, hangi enayi verir Burak' a 18 milyon doları? :)

Sezon başında ben de böyle düşünüyordum da yabancı forvet Burak gitse de gitmese de şart.

Sneijder dışında şu an lig için olmazsa olmaz denilecek bir yabancı oyuncu yok kadroda. Bir şekilde ayarlanır kontenjan.

çok güldüm lan,Süha Çin'de yaşıyorum dediğini hatırlıyorum sanki,kankisi geliyor:D

Son düzenleme:

Vallah eger Burak gercekten giderse ben bir sezon boyunca Balta/Tarik/Sabri üclüsünü sol bekte & Zan/Semih/Koray/Balta dörtlüsünü de stoper de görmeye raziyim. Gercekten gikimi cikarmam.

Bos ver bu dandik ligi, burada ön tarafin iyi oldu mu öyle ya da böyle sampiyon olursun. 2 yersin 4 atarsin. Nolacak yani.

Dün akşam firikiği Sneijder'in yerine inatla kullanması beni ziyadesiyle çıldırttı. 2. devre Burak'tan kurtulduktan sonra tek kale oynadık. Artık kendini fasulye gibi nimetten sayan offside kralından kurtulmanın tam zamanı.

10-12 milyona ozan tufan tolgay 2'lisini alırız..Bir kaç çöp daha satıp artan parayı da ekleyip first class bir forvet ..Ondan sonra değme keyfine..

Geri
Üst Alt