GSC Portal Çin'den Burak Yılmaz'a Dev Teklif!

Burak'tan iyi yerli forvet olmadığından dolayı yerine yabancı forvet alınması gerekecek, kadrodan hangi yabancıları keseceğinizi ve yerine kimi koyacağınızı da bir öğrensek iyi olur.. Şu anda bile tüm yabancıları oynatamıyoruz..

Muslera - Chedjou - Melo - Bruma - Sneijder - Telles - Yabancı forvet

Ben bu komedi bitti diyordum ama bitmemiş.

Bi koli çakma iphone göndersinler yeter

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yok biz 40m euro istiyoruz

''Falcao 55m euro edecekse, Burak en azindan 40m euro eder''

:asd22:

image-2.jpg

Guangzhou Evergrande'in Burak Yılmaz için Galatasaray'a astronomik bir bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı Gsc Portal'da

Kaynak nedir ???

Seneye kadronun % 80 inin değişmesi, zorunluluk haline geldi; elden çıkarılması en gerekli ve en zor oyuncu da Burak...Bu sezon, bu kadro yapısıyla, hemen hemen kaybedilmiş durumda, 'belki onun vereceği katkıyı da ararız' diye böyle bir fırsat kaçırılmaz, kaldı ki en faydalı haliyle bile takım oyununa verdiği zararı faydasından fazla olan bir adamdan bahsediyoruz; bonservissiz olarak gönderilmesi bile piyango kabilindendir, neyi tartışıyorsunuz?...

Gekas, Webo, Edinho gibi, neredeyse bedavaya getirilen adamların takımlarına katkılarını görüyoruz, onlardan çok daha iyisi bulunur, yeter ki kalleş menajer bozuntularına çarpılmasınlar (Komisyon üleşme peşinde olmasınlar da denilebilir) yine!...Keşke birkaçı hariç diğer futbolculara da benzer teklifler gelse...

Pek ihtimal verdiğimden değil de hani menajerlerin allayıp pullamalarıyla bize çakılan onca futbolcunun transfer hikayesinin bir benzeri, bu defa bizim lehimize gelişir mi diye ümit etmek istiyor insan. (Avatar resmime takılmayın, totem o totem; böyle şeylere inanmasam da başvurmak zorunda kaldım nitekim, bir tür fedakarlık yani! :oley:)...

Ocak transfer dönemi yaklaşıyor ya,qral burak yaptırmıştır haberi.
Bak benim degerim bu kadar forvet almanıza gerek yok ben kendimi sizin için feda ederim demek icin.
Bi şekilde yine kendini bize iteleyecek :(
Çin de o parayla en az 5 fabrika kurulur.

Sat sat sat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt