- 1 Ağustos 2009
- 44.924
- 43.538
- 4.198
Selam canımOk proje baslayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam canımOk proje baslayabilir
Selam Onurum Only Fans de ayak satma projesi nasil gidiyorSelam canım
mavi tikin ayrıcalıklı dünyasına hoşgeldin kardeşimOk proje baslayabilir
Verified GSC üyeleri Basligi nerde Dorukmavi tikin ayrıcalıklı dünyasına hoşgeldin kardeşim![]()
İlk hasılatı topladık Kemalim.S
Selam Onurum Only Fans de ayak satma projesi nasil gidiyor
parmaklarının ucundaVerified GSC üyeleri Basligi nerde Doruk
Mavi tikim sekil önümdem cekil desem dalgani yer miyim?Olm her konuyu mavi tik konusuna cevirmeyin baslayacam simdi ha @Doruk Ata TANRIVERDİ
Ben yavastan paneli acmaya gidiyorum.Mavi tikim sekil önümdem cekil desem dalgani yer miyim?
Şuan forumda mavi tikli Aktif 16 üye var. bunlarının 1 hafta içinde 60 olması içten bile değil.Olm her konuyu mavi tik konusuna cevirmeyin baslayacam simdi ha @Doruk Ata TANRIVERDİ
Konustugunuz sey problem degil ki Dorukcum, kac tane konuda ayni muhabbetin donmesi problem. Konu icerigi ile haberler alakasiz bir durum aliyor. Dikkat edelim ve bir konu altinda devam edin bu konusmalariniza.Şuan forumda mavi tikli Aktif 16 üye var. bunlarının 1 hafta içinde 60 olması içten bile değil.
sende fırsatları görme yetisi fazlasıyla var. çünkü ilk andan itibaren mavi tik büyüsünün farkındasın ama bizim yanımızdan olmak yerine bu fikre karşı olmayı seçiyorsun.
keşke bu harika şeyi sende tadabilsen, sonuçta mavi tik taksan nolcak? ne kaybedersin. hz ali bile demiş allah yoksa en fazla 40 yıl boyunca namaz kılmış olurum. ama eğer varsa sen cehennemde yanarsın demişti ebu cehile.
23 tonluk bir roketi vurma fikri bana pek mantıklı gelmediNiye firlatmislar? Niye dusuyor? Havada vurulmuyormu?
Havada toza dönuşse daha hoş olmaz mi?23 tonluk bir roketi vurma fikri bana pek mantıklı gelmedi
nasıl toza dönüşebilir ki 23 ton diyorum milyarlarca parçaya bölünüp uzayı kirletir. bırak atmosfere girip yanıp kül olsun.Havada toza dönuşse daha hoş olmaz mi?
Mavi sarı kırmızı ver kardeşimavatarına mavi tik isteyen üyelerimiz, benimle temasa geçsin![]()