- 6 Eylül 2014
- 94.172
- 64.962
- 4.608
Çinliler tahirinde çorbasını yapar haberi yok.Çinli seviyor herhalde.
Bir insan çin halkını neden övebilir ki başka aklım almıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çinliler tahirinde çorbasını yapar haberi yok.Çinli seviyor herhalde.
Çinin emuaÇok güzel küfür ediyoruz, saldırıyoruz, ırkçılık yapıyoruz da bizim dünyaya katkımız nedir? Biz ne yapıyoruz!
Ben söyleyeyim. Geçmişle övünmek. Sadece geçmişle övünmek.
Konuda kim Çin'i övdü?Çinli seviyor herhalde.
Dayak yiyecek gibisinKonuda kim Çin'i övdü?
Dayak yiyecek gibisin
lan ben değil atacak olan. Saldıracaklar sana şimdi onu diyorum. Anaaa amma alıngan çıktın.Bir konu üstüne konuşuyoruz Emrah. Bu üslubu beğenmedim.
lan ben değil atacak olan. Saldıracaklar sana şimdi onu diyorum. Anaaa amma alıngan çıktın.
Suçlu olmasan açıklama gereği yapmazdın.Ben Çin'i öven bir şey yazmadım ki; millete küfür etmeden önce kendimize bir bakalım demek istedim sadece. Gazla küfür edilmesine güldüm ve küfür etmeden önce kendimize dönüp bakalım.
Köpeklere laf edenlerin de emuaSuçlu olmasan açıklama gereği yapmazdın.
Yavşak Çin. Köpek yiyen tüm halkı katledilmeli.
@Sami KarakoçKöpeklere laf edenlerin de emua
Suçlu olmasan açıklama gereği yapmazdın.
Yavşak Çin. Köpek yiyen tüm halkı katledilmeli.

Ne yani Çinli hatunları sevmiyor musun?Senin beni alıntılamadan attığın laf üzerine onu dedim. Fikirleri küçümseyerek değersizleştirme yoluna girdin.
Senin üzerine de gelebiliriz bebeğim.tmk üzerine gereksiz gidiliyor gibi adam çini övmemiş![]()
KatılıyorumSenin üzerine de gelebiliriz bebeğim.
O bize katılmıyor gibi geldi. Hollanda'da yaşıyordu değil mi Emre?Katılıyorum
Emre Hollanda da mi yaşıyormuş vay cakalO bize katılmıyor gibi geldi. Hollanda'da yaşıyordu değil mi Emre?
nein berke hollandada yaşayanO bize katılmıyor gibi geldi. Hollanda'da yaşıyordu değil mi Emre?
Emre Hollanda da mi yaşıyormuş vay cakal
O bize katılmıyor gibi geldi. Hollanda'da yaşıyordu değil mi Emre?