cips

Ayni olay bence ekmek yani un icinden gecerli. Eskiden millet ekmekten baska birsey yemiyormustu ama simdiki gibi ne sekerini yukseltiyormustu nede kilo aldiriyormustu...
Sonuç olarak 3 beyazdan uzak durmamız gerekiyor diye bir kamu spotu çakıp geceyi noktalıyorum renkdash... :)

Bende bi soru sorayim bütün cipsler hadi %90ı diyelim sonu S ile bitiyor sebebi nedir? :)

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bi soru sorayim bütün cipsler hadi %90ı diyelim sonu S ile bitiyor sebebi nedir? :)

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ingilizce kokenli cogu cunku. Cips kelimesi de ayni kokene sahip "s" harfi cogulluk ifade eder. Pakette de birden fazla "chip" var.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Sivilcenin aslinda yiyeceklerle alakasinin olmamasi...

Sivilcenin aslinda yiyeceklerle alakasinin olmamasi...

Dengesiz beslenen ve çok yiyen kilo alır. Kilolu insan terler. Terleyen insanın suratı da pis olur. (hönk) Şişman arkadaşçıklar üşengeç olur. Suratını yıkamaya usendiklerinden sivilce arkadaşlarımız baş gösterir.

İlgisi varmış demek ki.

Ne kadar zararlı olduğunu bilsem de tüketmekten imtina edemediğim yiyecek.
Migroslarda fun chos markalı kese kağıdında 2li poşet şeklinde satılan cipsi tavsiye ederim.fiyatı da 3tl.

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

cheetos'un peynirlisi ve bifteklisi müthiş. geçen Türkiye'den gelen biri "burdan ne istiyon" dediğinde sadece bu ikisini istedim. keşke daha çok isteseymişim. ketçaplı ruffles da iyidir.

cheetos'un peynirlisi ve bifteklisi müthiş. geçen Türkiye'den gelen biri "burdan ne istiyon" dediğinde sadece bu ikisini istedim. keşke daha çok isteseymişim. ketçaplı ruffles da iyidir.

Cocukken (8-10 yaslarinda) Türkiye ye izine giderken en cok sevindigim ve sabirsizlandigim sey Cheetos yemekti :D Biftekliye bayilirdim ben de.

Simdi sen yazdigini görünce yine canim cekti, rahat bir 5-6 sene yememisimdir herhalde :D

Cocukken (8-10 yaslarinda) Türkiye ye izine giderken en cok sevindigim ve sabirsizlandigim sey Cheetos yemekti :D Biftekliye bayilirdim ben de.

Simdi sen yazdigini görünce yine canim cekti, rahat bir 5-6 sene yememisimdir herhalde :D
Benim de 6 sene olmuştu. Gerçi o ara 1 kez daha yemiş olabilirim Türkiye'den yolu geçen bir zat sayesinde. :D

Çok iyi ya bayılıyorum. Çocukkeni geçtim, şu an Türkiye'ye bilet alsam kavuşmaya en çok sevineceğim şeyler arasında ilk 3'tedir Cheetos. Akraba, kokoreç, Cheetos. Abartmıyorum.

Ekran Alıntısı.webp

Son zamanlarda yediğim en iyi cips.

..
b3bdc83e92f63d475644c574b2b8113d.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt