Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Uefa bu ateş üfleyerek sönmez yapıştır ordan bi 10 maç + 10 yıl men 😄

Not 1 yıl az gelir 10 yıl yapalım

Biz kulüb olarak bu işe girmememiz gerekiyor. Daha da kotulestirmeye gerek yok aramızı. Fenerbahce gereken cezayı elbette alacaktır. Uefa ve dünya bu ayıbı unutmaz.

Ben girer kallavi bir şekilde rezil ederdim açıkçası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu büyük alman gazeteleride olay üzeri yazmis.

db8d4864ab733db91a5512cfa7e36592.jpg

Ulan bir de avazı çıktığı kadar bağırıyorlar tempo tutuyorlar hani bir grup yapar da diğerleri yuhlar öyle bir şey de yok biz de olsaydı kesin tribünlerin büyük bir kısmı Islıklar yuhlar ve sustururdu

Bizim kulüp utanç gecesi adı altında bu yaşanan münferit olayın diğer Türk taraftarlarına ve kulüplerine mahal edilmemesi gerektiğini Ukrayna’da yaşanan vahşetin bir kez daha kınadığını belirtmelidir

yahu arkadaşlar, dün yapılanı net olarak "mallık" olarak nitelendirilebiliriz. kimsenin rusya'yı falan desteklediği yok tabikide.

türk insanının ortalama bilgi görgü seviyesi bu işte. (azınlıkta olan nezih insanları tenzih ederim) adamlar o kadar vasat ki, basit bir gol için bile sinirlenip, böyle bir durum üzerinden bu şekilde reaksiyon vermeye kalkıyorlar.

oy verirken de, takım tutarken de "fanatik" davranan bir kitle işte. bu tüm takım taraftarları için (çoğunluk olarak) geçerlidir. ha fb'in bir farkı var diyebiliriz, tüm camialarda, sıradan vatandaş yani taraftarlar bu seviyede iken, fb'de sanatçısı, siyasetçisi, iş adamı, doktoru konu fb olunca bu seviyede olabiliyor.

dünya bu şekilde bakmaz bu arada. ciddi saygınlık kaybettiler ve ceza da alacaklardır muhtemelen. bir çok avrupalı futbolcu da oynamak istemeyecektir burada. avrupalılar için bilhassa çok hassas bir konu bu.

Arkadaşlar niye bu hainlere klubumuzden ultraaslandan ses çıkmıyor çok mu zor 19 takımı ayarla ortak açıklama yap. Ceza verilecekse fenere verilsin. Benim askerlerimi öldüren adamı ağzına alıyorlar ona sevgi şeklinde tezaruhat yapılıyor. Bu ayıbında üstü örtülmesin artık.

Geri
Üst Alt