Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Bizim taraftarımız böyle birşeyi hayatta yapmaz...

Yenilginin elenmenin de bi adabı var

Bizim Stadta olmazdı bence rengo
Abi malligin rengi yok. Amacım muhalefet olmak degil. Kabul FB taraftari tüm takım taraftarlarına göre bir tık daha geride ama ben bizimkilerin de 10 saniye dahi olsa yapabileceğini düşünüyorum. Belki de yapmazlarsa şansa falan. Ama garanti yapmazlardi diyemem sizin gibi.

Hiçbir spor sitesinde yok tezahürat meselesi.Herkes köpek olmuş koça sesi çıkmıyor kimsenin.

Bu işi sadece UEFA ya bırakmamak lazım. TFF de gerekeni yapması lazim

Abi malligin rengi yok. Amacım muhalefet olmak degil. Kabul FB taraftari tüm takım taraftarlarına göre bir tık daha geride ama ben bizimkilerin de 10 saniye dahi olsa yapabileceğini düşünüyorum. Belki de yapmazlarsa şansa falan. Ama garanti yapmazlardi diyemem sizin gibi.
Bro bizim taraftar Avrupa'ya alışık. Ve ciddi söylüyorum Galatasaray taraftarı farklıdır. Ben kesin eminim bizim Stadta olmazdı. Bizde de var tek tük beyinsiz ama bu febeslerin ruhunda bu var. Alışmış kudurmustan beterdir misali. Hazmedemiyolar hiçbir şekilde hazmedemiyolar. Bunlar en son futbol adam bicaklamaktir diye tişört basmıştı. O kadar insanlık dışı yani. Bizde olmaz bu

GSC Reddit hesabi varsa olay oraya tasinmali bence soccer basligina götürelim ordan patlar

Adamlar yine tüm ülkeyi rezil ettiler. Gerçekten yok böyle bir şey.

Helal olsun Luce - daha güzel tepki veremez

basında bu iş büyür , tivitterda bu iş türkiye dışı olduğu için önü kesilemez.

resmen rezillik.

bu herifler mi Atatürkçü ...bu insanlar mı aklı salim ... küfür ediyorum maalesef yazamıyorum.

büyük utanç yani - yemişim CLsini maçını futbolunu.

Kepaze herfiler - hemen açıklama bile yapmadılar dimi ...

Bro bizim taraftar Avrupa'ya alışık. Ve ciddi söylüyorum Galatasaray taraftarı farklıdır. Ben kesin eminim bizim Stadta olmazdı. Bizde de var tek tük beyinsiz ama bu febeslerin ruhunda bu var. Alışmış kudurmustan beterdir misali. Hazmedemiyolar hiçbir şekilde hazmedemiyolar. Bunlar en son futbol adam bicaklamaktir diye tişört basmıştı. O kadar insanlık dışı yanin
Kesinlikle , bu mallık fenere mahsus yapmayacağı pislik çirkeflik yok bunların

Geri
Üst Alt