Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Ya ben Fenerbahçe’nin olduğu bir ligde yarışmak istemiyorum

Benim takımım bu kısır döngülerden çok daha büyük

Midem bulanıyor bunların barbarlığından

Bu ateş üfleyerek sönmez

Derhal derhal UEFA gereğini yapmalı

Umarım ileride Türkiye liginden başka bir ligde oynama şansımız olur.

Şampiyon olmasak da olur..

Bu mikrop şeyleri görmek zorunda kalmayız

Ülke olarak yeteri kadar sıkıntımız yoktu, bir de bu çıktı başımıza. Çok güzel, bütün dünyaya rezil olduk.

Fenerbahçe taraftarı bile bu kadar aşağılık olmamalıydı. Ülkeyi rezil ettiler.

Reddit'teki aptal Galatasaraylilar malesef ulkemiz boyle kim olsa yapardi falan diyorlar. Ulan andavallar boyle bir pisligi sadece Fenerliler yapar.

Zaten bir tek Fener'de kendilerinden olan irkci, katil, serefsiz, savas suclusu vb. zatlara sahip cikilir.

Bu isin ustune iyi gider Fener'i dunyaya dogru sekilde tanitirsak ki elde yeterince done var, bunlarin bir daha beli dogrulmaz

Bro bizim taraftar Avrupa'ya alışık. Ve ciddi söylüyorum Galatasaray taraftarı farklıdır. Ben kesin eminim bizim Stadta olmazdı. Bizde de var tek tük beyinsiz ama bu febeslerin ruhunda bu var. Alışmış kudurmustan beterdir misali. Hazmedemiyolar hiçbir şekilde hazmedemiyolar. Bunlar en son futbol adam bicaklamaktir diye tişört basmıştı. O kadar insanlık dışı yani. Bizde olmaz bu
Bjklilerden nefret ederim ama boyle bir seyi onlar bile yapmazlar

Bu midesizlik bu igrenclik bu realiteden kopukluk bu basari icin her seyi mubah gorme hali dunyada yalnizca Fenerlilerde vardir

rus kulüplerini men eden uefa fb'yi de etmeli

Açıkçası herhangi bir ülkenin bir taraftar grubu yapsa bunu ben geneller tüm ülkenin kafa yapısı, zihniyeti böyle iğrenç demek ki derdim.
Maalesef biz de genelleneceğiz, münferit olduğunu kabul ettiremezsin kimseye. Angut ordusu angut !!!

bizle gram alakası yok arkadaşlar adamlar Türkler demiyor fenerbahceliler diyor

UEFA'dan şöyle bir karar çıkabilir diye düşünüyorum Fener'e karşı;

Geri
Üst Alt