Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Reis bu olay ABD'de yanki uyandiriyor mu...
F1E42839-6A44-47BE-8057-255C5C82DC8B.webp

Yankı uyandırmaz mı !

Kız arkaaşım bunların barbarlığına dayanmayıp alışverişe gitti.Çünkü üzüldü.Ve benden bilgi alıyordu.

Bakın arkadaşlar herkesin haberi var..

Futbol boyutunu geçtim.İleride Türkiye’nin elini de siyasi olarak zayıflatacak hassas konular bunlar..

Eğer TFF de gerekli cezayı vermezse , bir bakıma bu rezilliği tasvip etmiş olur

Ekli dosyayı görüntüle 170394
Yankı uyandırmaz mı !

Kız arkaaşım bunların barbarlığına dayanmayıp alışverişe gitti.Çünkü üzüldü.Ve benden bilgi alıyordu.

Futbol boyutunu geçtim.İleride Türkiye’nin elini de siyasi olarak zayıflatacak hassas konular bunlar..

Çok doğru. Bu iş siyasete sıçradı artık. Biseyler yapılmazsa iyice Rusya yandaşı olcaz bir avuç mal yuzuden

Ama bu gece öyle birşey oldu ki. Şaka maka eskiden local olarak en nefret edilen kulüp fenerbahce idi. Şuanda dünyanın en nefret edilen kulübü fenerbace artık. An itibari ile tüm dünya fenerden nefret ediyor. Bu bundan sonra çıkmayacak bunlardan. Hatta Avrupa da maç oynamak istemeyecekler bundan sonra. Herkes bütün dünya karşımızda teorilerini en sonunda gerçeğe dönüştürmeyi başardılar

Ekli dosyayı görüntüle 170394
Yankı uyandırmaz mı !

asporu izledim sadece bu tezahuratla ilgili ne diyecekler diye adamlar şunu dedim ya futbolcu golü attıktan sonra hareket çekmişte ondan bağırmışlar zeki ile o şarapçı gürcan nerdeyse haklı çıkaracaktı taraftarı ve bu yetmezmiş gibi yok luce neden basın toplantısına çıkmamış terbiyesizlik yapmış.Yazık valla

Men gelebilir

Bu haberler bizim için simdi sicak olabiliyor ama yarin avrupa basini Bu olayi büyütecek.

asporu izledim sadece bu tezahuratla ilgili ne diyecekler diye adamlar şunu dedim ya futbolcu golü attıktan sonra hareket çekmişte ondan bağırmışlar zeki ile o şarapçı gürcan nerdeyse haklı çıkaracaktı taraftarı ve bu yetmezmiş gibi yok luce neden basın toplantısına çıkmamış terbiyesizlik yapmış.Yazık valla
Aspor bütün geliri koç tan. Sebebi bu işten bunu hepsi biliyo o kanalda çalışan

Hakkaten nkfvas.

O evlatlari o bagiran her biri. Analarinin kulaklarini fena cinlattim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

kulubten acıklama yapılmalı ligimizde böyle bi takım devam edecekse gerekirse ligden cekilmeliyiz
Yada biz direk rengimizi belli etmeliyiz. Böyle bir pisliğin asla kabul edilemeyeceğini. Kulüp bu olayı kinamali ve heryerde tüm sosyal medyada yayınlanmali. Ki zaten böyle düşünüyoruz

haklısın renktaş konuya değinmeseler anlarımda adamların luce basın toplantısına çıkmadı diye eleştirilmesi ayıp
Hee bide çıkacakti adam. Oldu cnm ne güzel. Ulan anladım rakip oyuncu terbiyesizlik yaptı tamamda sende yuhala. Ölçüsü bumu bu olayın. İkinci golü atan oyuncunun gözleri doldu be. Banane kim haklı kim haksız savaşta. İnsanlar ölüyo kardeşim. Yakınını kaybediyo insanlar. Biz en ufak bir aile bireyimize bişey olcak diye ödümüz koparken bu insanlar çoktan kaybetti aile bireylerini. Ne yapacaktı Lucescu. Çıkıp iyi oynadık teşekkürler fener taraftarı aslında özünde çok iyidir bizim kerata da densizlik etti kusura bakmayın. Hata bizde mi diycekti. Ülkenin satilik kalemleri insanları kandırdığını sanıyo. Oysa herkes herşeyi biliyor.

Bilmiyorum ama sağlam bir ceza yiyecekler diye düşünüyorum. TFF acilen ingilizce ve Ukrayna dilinde de olmak üzere açıklama yapmalı yoksa hepimize girecek bu olay. Çünkü bu fener özür bile dilemiyo

Geri
Üst Alt