Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.538
- 8.015
- 1.428
Bizim takimin yarin agir saplamasi lazim sosyal medyadan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke maç oynanırken yapılsaydıBizim takimin yarin agir saplamasi lazim sosyal medyadan.
Reis bu olay ABD'de yanki uyandiriyor mu...
Çok doğru. Bu iş siyasete sıçradı artık. Biseyler yapılmazsa iyice Rusya yandaşı olcaz bir avuç mal yuzudenEkli dosyayı görüntüle 170394
Yankı uyandırmaz mı !
Kız arkaaşım bunların barbarlığına dayanmayıp alışverişe gitti.Çünkü üzüldü.Ve benden bilgi alıyordu.
Bakın arkadaşlar herkesin haberi var..
Futbol boyutunu geçtim.İleride Türkiye’nin elini de siyasi olarak zayıflatacak hassas konular bunlar..
Eğer TFF de gerekli cezayı vermezse , bir bakıma bu rezilliği tasvip etmiş olur
asporu izledim sadece bu tezahuratla ilgili ne diyecekler diye adamlar şunu dedim ya futbolcu golü attıktan sonra hareket çekmişte ondan bağırmışlar zeki ile o şarapçı gürcan nerdeyse haklı çıkaracaktı taraftarı ve bu yetmezmiş gibi yok luce neden basın toplantısına çıkmamış terbiyesizlik yapmış.Yazık vallaEkli dosyayı görüntüle 170394
Yankı uyandırmaz mı !
Kız arkaaşım bunların barbarlığına dayanmayıp alışverişe gitti.Çünkü üzüldü.Ve benden bilgi alıyordu.
Bakın arkadaşlar herkesin haberi var..
Futbol boyutunu geçtim.İleride Türkiye’nin elini de siyasi olarak zayıflatacak hassas konular bunlar..
Eğer TFF de gerekli cezayı vermezse , bir bakıma bu rezilliği tasvip etmiş olur
Aspor bütün geliri koç tan. Sebebi bu işten bunu hepsi biliyo o kanalda çalışanasporu izledim sadece bu tezahuratla ilgili ne diyecekler diye adamlar şunu dedim ya futbolcu golü attıktan sonra hareket çekmişte ondan bağırmışlar zeki ile o şarapçı gürcan nerdeyse haklı çıkaracaktı taraftarı ve bu yetmezmiş gibi yok luce neden basın toplantısına çıkmamış terbiyesizlik yapmış.Yazık valla
Yada biz direk rengimizi belli etmeliyiz. Böyle bir pisliğin asla kabul edilemeyeceğini. Kulüp bu olayı kinamali ve heryerde tüm sosyal medyada yayınlanmali. Ki zaten böyle düşünüyoruzkulubten acıklama yapılmalı ligimizde böyle bi takım devam edecekse gerekirse ligden cekilmeliyiz
haklısın renktaş konuya değinmeseler anlarımda adamların luce basın toplantısına çıkmadı diye eleştirilmesi ayıpAspor bütün geliri koç tan. Sebebi bu işten bunu hepsi biliyo o kanalda çalışan
Hee bide çıkacakti adam. Oldu cnm ne güzel. Ulan anladım rakip oyuncu terbiyesizlik yaptı tamamda sende yuhala. Ölçüsü bumu bu olayın. İkinci golü atan oyuncunun gözleri doldu be. Banane kim haklı kim haksız savaşta. İnsanlar ölüyo kardeşim. Yakınını kaybediyo insanlar. Biz en ufak bir aile bireyimize bişey olcak diye ödümüz koparken bu insanlar çoktan kaybetti aile bireylerini. Ne yapacaktı Lucescu. Çıkıp iyi oynadık teşekkürler fener taraftarı aslında özünde çok iyidir bizim kerata da densizlik etti kusura bakmayın. Hata bizde mi diycekti. Ülkenin satilik kalemleri insanları kandırdığını sanıyo. Oysa herkes herşeyi biliyor.haklısın renktaş konuya değinmeseler anlarımda adamların luce basın toplantısına çıkmadı diye eleştirilmesi ayıp
Yatıralım o zaman.men en ucuz ceza olur