Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

bi de utanmadan futbolcu kışkırttı diyorlar :D e adam gol attı sevindi birader, bundan mı kışkırtılıyorsunuz?

holigansınız net.

Yabancı basında ciddi şekilde yer almış Türkiye'de ise sadece sözcüde var bir şekilde üstünün kapatılacağını düşünüyorum akabinde uefa baskaniyla rakamı konuşmaya başlarlar
Avrupa'da olayı özellikle kapatmak istemeyenler olursa işler değişir tabi

Tam Türk futbolunun şımarık veletlerine yakışan bir davranış.

Eee Polis arabasını devirirler benzinliğin ortasında yakarlar ses yok.
Şike yaparlar ses yok,
Şampiyonluk kaybedince stadı yakarlar ses yok,
Başka takım şampiyon olunca caddede döner bıçaklarıyla adam kovalarlar ses yok,
Rakip oyunculara muz atarlar ses yok,

Hepsinde de bahaneleri var, hep tahrik oluyorlar…

Adamlar rus yazarların kitaplari ile ilgili dersleri bile kaldirmaya yeltendi. Fb'yi agır opecekler bence

Rusya'nın son şampiyonu Zenit, sadece Rusya sınırları içerisinde yer alan bir kulüp olduğu için Putin aleyhinde propoganda yürütse dahi Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayacak. Hem de öyle 3 ön eleme falan değil, normal şartlarda direkt katılacağı hatta ülke puanlarından dolayı kuraya seribaşı olarak gireceği bir turnuvaya alınmıyor. Keza diğer Rus kulüpleri de öyle.

Savaşa karşı böyle bir tutum sergileyen UEFA, yarım dakika boyunca bir stat dolusu insanın Putin lehine tezahürat yapmasını basit bir para cezası ya da saha kapatma ile geçiştirirse men ettiği Rus takımlarına haksızlık etmiş olur.

UEFA şu an malzemeyi yağlıyor olabilir.

Bunca saat geçti kurumsal olarak bir açıklama yapmamaları da ilginç.

Ben futbolcuların tepkisini merak ettim. Nereye düştük diyorlar mıdır acaba?

GscimbomMobile

Fenerbahçe’de olan herşey aşağılık kompleksinden kaynaklanmaktadır. Kendisini dev aynasında gören zavallı bir camiadır.

Asıl ilk TFF'nin gereğini yapması gerekir ama nerde! Her zaman ki gibi fenerin pisliğini görmemezlikten gelecekler.

olaydan 12 saatten fazla geçti hala bir açıklama yok özür yok, gerçekten akıl tutulması

hee 3-1 dağıttılar bizi.

o maçın amacı barış içindi zaten, farka bakın.

bu arada febe tribünündeki olay münferit değil arkadaşlar, adamlar toptan bağırıyor yani.

Herifler koro seklinde bagirdilar ya.

Böyle bir ortamda bulunsam utancimdan yerin dibine girerdim. Iyi ki Galatasarayliyiz da böyle seylerle ugrasmiyoruz.

Geri
Üst Alt