Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Türk basını.

1659008117435.webp

Ulan çıkın bari özür falan dileyin. Şu rezaletin savunalacak bir tarafı yok tabi ama çıkın ne bileyim münferit bir olaydı, tüm taraftara mal edilmemeli, gereken neyse yapacağız gibilerinden bir şeyler söyleyin. Dünyanın gözünde alçalıyoruz resmen.

Bu mallar yense de bunu söyleyecekleti bariz ortada
Bir anda koro ve ritim tutacak şekilde böyle bir tepki de verilemez ,düşünüldüğü de apaçık

Rakip isterse gobek atsin sahada bu tezahürat yapilmaz

Ulan çıkın bari özür falan dileyin. Şu rezaletin savunalacak bir tarafı yok tabi ama çıkın ne bileyim münferit bir olaydı, tüm taraftara mal edilmemeli, gereken neyse yapacağız gibilerinden bir şeyler söyleyin. Dünyanın gözünde alçalıyoruz resmen.

Bunların hiç özür dilediğini ve birşeyi kabullendiklerini görmedim.
Dünden beri hangi bahaneyi uyduralım diye düşünüyorlardır açıklama yapmak için. Fetö veya bize bağlarlar yine.

Mağduriyet faaliyetleri başlamış.

Uğur Dündar : “Viladimir Putin” tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya maletme çabası da o tezahürat kadar çirkin!..”

Aptallik taraftar gerizekaliligi munferit olaylar farkli bir sey, kitlesel sekilde boyle davranmak bambaska bir sey

Baska hicbir futbol takiminin taraftarlari on binlerce kisi hep bir agizdan Putin diye tezahurat yapmaz

Kim olsa yapardi bizimkiler de yapardi malesef Turkler aptal falan diyen Galatasaraylilari kiniyorum

Ben bunları anlamadım bu olayı başka takım yapsa fbliler ortalığı yangın yerine çevirirdi bizimkilerde salak salak konuşuyor. Burada gördüğüm yorumlara göre söylüyorum. Galatasaray yapmaz böyle birşey yapar Galatasaray da yapar diyen varsa gitsin başka takım tutsun şahsen böyle bir inancım olsa ben tutmazdım. Defolun..
Bu dengesizler ayni zamanda Turkiye'de herkes sike yapiyor ya falan diyenlerdir

Anlatamiyoruz ki bu cahillere. Fener'in tarihi bunlarla dolu

100 yil once de boyle olaylari var, 80 yil once de, 50 yil once de vs.

Mağduriyet faaliyetleri başlamış.

Uğur Dündar : “Viladimir Putin” tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya maletme çabası da o tezahürat kadar çirkin!..”
bir grup mu anlık mı tempo tutmuşlar resmen

özür açıklaması yapsalardı konu kapanmış ya da önü bir nebze kesilmiş olacaktı. neyi bekliyorlar
E ama bu olayin olmasinin en basta sebebi bu. Fenerliler icin sadece Fenerliler ve dusmanlari vardir. Asla ve asla dogrunun yaninda durduklari gorulmemistir. Zaten bu karakter her birinin gonlune o kadar cok islemis ki o yuzden rastgele secilmis 10k Fenerli yuzleri kizarmadan o tezahurati yapabildiler

Fenerli olmayi iki sey belirler:
1) Basari ne yolla gelirse gelsin mubahtir, kazanmak sadece bizim hakkimizdir.
2) Fenerli olmayan herkes ve her sey dusmandir, Fenerli olan herkes bizdendir ne yaparsa yapsin haklidir bir bahanesi vardir.

Dunyada baska boyle bir kulup yok. "Kim olsa yapardi"cilar anasini seyapti surecin. Fener'in ne oldugunu dunyaya tanitma firsatini teptik resmen. Reddit'te mal mal yaziyorlar Turkiye boyle maalesef yaa falan diye. Gerizekalilar

Geri
Üst Alt