Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Men edilme durumu olacağını sanmıyorum. Irkçı söylemlere falan seyircisiz oynama veriyor. Buna da benzer bir yaptırım uygulanır muhtemelen

döşe bunlara uefa

yalniz boyle bir uygulama baska ulkelerde bu tarz olaylarin onunu acabilir cesaret edemezler bence
Emsal karar var mı daha önce bilmiyorum ama genelde UEFA tribün olaylarını kulübe bağlamak yerine seyircisiz oynattırarak cezalandırıyor. Fenerbahçe'nin yönetimi, futbol takımı vb. yetkilileriyle yapılmış toplu bir durum olsaydı men durumu olabilirdi ki yine de ırkçı söylemlerde bulunan futbolcu ya da yöneticilere ceza veriyor UEFA. Rangers - Prag maçında yaşanmıştı galiba ciddi bir olay. Futbolcuları bağlamıştı yine o maç için verdiği cezalar.

Belki Fenerbahçe'nin bol "ama"lı ne olduğu belli olmayan açıklamasından da bir şeyler çıkabilir cezada.

Manipüle edip Türkiye'ye ceza gelmesin yeter.

Bu eziklere şöyle bi temizinden 5 yıl avrupa'dan men + 10 Milyon € ceza kilitleseler ne güzel olurdu bee ama bir bok olmaz yine.

Sike davasinda vermedikleri veremedikleri cezayi simdi bu tezahurat ile verecekler

Emsal karar var mı daha önce bilmiyorum ama genelde UEFA tribün olaylarını kulübe bağlamak yerine seyircisiz oynattırarak cezalandırıyor. Fenerbahçe'nin yönetimi, futbol takımı vb. yetkilileriyle yapılmış toplu bir durum olsaydı men durumu olabilirdi ki yine de ırkçı söylemlerde bulunan futbolcu ya da yöneticilere ceza veriyor UEFA. Rangers - Prag maçında yaşanmıştı galiba ciddi bir olay. Futbolcuları bağlamıştı yine o maç için verdiği cezalar.

Belki Fenerbahçe'nin bol "ama"lı ne olduğu belli olmayan açıklamasından da bir şeyler çıkabilir cezada.
taraftarın yaptığı eylemler spor hukukuna göre kulübü direk bağlıyor.

adamlar zaten kurulduklarından beridir avrupadan menler. bu adilere ekstra cezalar da verilmeli
Bu namussuz şerefsiz camia Türkiye'de ne yaparsa yapsın ceza almıyor. Limit aşıyor, şike yapıyor, ırkçılık yapıyor, kafa yarıyor ama ceza almıyor üstüne birde mağdur edebiyatı yapıyorlar. Ama iş Avrupa olunca şike yapana 2 yıl cezayı veriyor, o yüzden yine ceza almalarını istiyorum. Alıştılar yaptıkları ahlaksızlıkların yanlarına kâr kalmasına.

Geri
Üst Alt