Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 3.108
- 3.283
- 1.893
Şunları 2 yıl falan Avrupa'dan men etseler zevkten dört köşe olurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitti kım mın jae parası
alt sınır 2 yılKaç yıl alırlar?
yalniz boyle bir uygulama baska ulkelerde bu tarz olaylarin onunu acabilir cesaret edemezler benceMen edilme durumu olacağını sanmıyorum. Irkçı söylemlere falan seyircisiz oynama veriyor. Buna da benzer bir yaptırım uygulanır muhtemelen
Emsal karar var mı daha önce bilmiyorum ama genelde UEFA tribün olaylarını kulübe bağlamak yerine seyircisiz oynattırarak cezalandırıyor. Fenerbahçe'nin yönetimi, futbol takımı vb. yetkilileriyle yapılmış toplu bir durum olsaydı men durumu olabilirdi ki yine de ırkçı söylemlerde bulunan futbolcu ya da yöneticilere ceza veriyor UEFA. Rangers - Prag maçında yaşanmıştı galiba ciddi bir olay. Futbolcuları bağlamıştı yine o maç için verdiği cezalar.yalniz boyle bir uygulama baska ulkelerde bu tarz olaylarin onunu acabilir cesaret edemezler bence
adamlar zaten kurulduklarından beridir avrupadan menler. bu adilere ekstra cezalar da verilmeliŞunları 2 yıl falan Avrupa'dan men etseler zevkten dört köşe olurum
taraftarın yaptığı eylemler spor hukukuna göre kulübü direk bağlıyor.Emsal karar var mı daha önce bilmiyorum ama genelde UEFA tribün olaylarını kulübe bağlamak yerine seyircisiz oynattırarak cezalandırıyor. Fenerbahçe'nin yönetimi, futbol takımı vb. yetkilileriyle yapılmış toplu bir durum olsaydı men durumu olabilirdi ki yine de ırkçı söylemlerde bulunan futbolcu ya da yöneticilere ceza veriyor UEFA. Rangers - Prag maçında yaşanmıştı galiba ciddi bir olay. Futbolcuları bağlamıştı yine o maç için verdiği cezalar.
Belki Fenerbahçe'nin bol "ama"lı ne olduğu belli olmayan açıklamasından da bir şeyler çıkabilir cezada.
Bu namussuz şerefsiz camia Türkiye'de ne yaparsa yapsın ceza almıyor. Limit aşıyor, şike yapıyor, ırkçılık yapıyor, kafa yarıyor ama ceza almıyor üstüne birde mağdur edebiyatı yapıyorlar. Ama iş Avrupa olunca şike yapana 2 yıl cezayı veriyor, o yüzden yine ceza almalarını istiyorum. Alıştılar yaptıkları ahlaksızlıkların yanlarına kâr kalmasına.adamlar zaten kurulduklarından beridir avrupadan menler. bu adilere ekstra cezalar da verilmeli
Seyircisiz oynama cezası da zaten kulübü bağlıyor. Demek istediğim UEFA bu gibi durumlarda kulübü organizasyonundan men etmek yerine bu durumlara sebep olan seyircisini men etmiş.taraftarın yaptığı eylemler spor hukukuna göre kulübü direk bağlıyor.