Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Emsal karar var mı daha önce bilmiyorum ama genelde UEFA tribün olaylarını kulübe bağlamak yerine seyircisiz oynattırarak cezalandırıyor. Fenerbahçe'nin yönetimi, futbol takımı vb. yetkilileriyle yapılmış toplu bir durum olsaydı men durumu olabilirdi ki yine de ırkçı söylemlerde bulunan futbolcu ya da yöneticilere ceza veriyor UEFA. Rangers - Prag maçında yaşanmıştı galiba ciddi bir olay. Futbolcuları bağlamıştı yine o maç için verdiği cezalar.

Belki Fenerbahçe'nin bol "ama"lı ne olduğu belli olmayan açıklamasından da bir şeyler çıkabilir cezada.
aciklama mi yaptilar kacirdim takip edemedim gun icinde

Seyircisiz oynama cezası da zaten kulübü bağlıyor. Demek istediğim UEFA bu gibi durumlarda kulübü organizasyonundan men etmek yerine bu durumlara sebep olan seyircisini men etmiş.
haber globaldeki cas hukukçusu geçen şubatta marsilya maçında karabağ ile ilgili pankart açan marsilya taraftarı yüzünden kulübe para cezası verildiğini söylemiş. ukrayna işgali ve putin meselesi daha önemli olduğu için uefa ekstra önem verecektir bu soruşturmaya

Avrupa'dan men FB için ödül olur diyenlere şaşıyorum. Avrupa'da oynama şansı olmayan takıma bir çok yabancu oyuncu kolay kolay gelmiyor. Gelirse de ederinin 2-3 katını vermek gerekiyor.

Bu yüzden istedikleri kadar tek kulvar diye baksınlar, kadro yapılanmasında çok ciddi yara olur.

aciklama mi yaptilar kacirdim takip edemedim gun icinde
İçinde bol bol amaları olan, kendilerini mağdur gösterdikleri garip bir açıklama yaptılar.

haber globaldeki cas hukukçusu geçen şubatta marsilya maçında karabağ ile ilgili pankart açan marsilya taraftarı yüzünden kulübe para cezası verildiğini söylemiş. ukrayna işgali ve putin meselesi daha önemli olduğu için uefa ekstra önem verecektir bu soruşturmaya

Bence de olması gereken o zaten. Bakalım, iyi bir ceza gelir belki

Sadece Avrupa’da MEN cezası vermek bu hayırsızlara ödül olur..

Peki NEDEN ?

Düşünsene , asgari ücretlisin ama sana YAT alamama cezası veriliyor.
Çok da üzülmezsin.Çünkü önceliğin bimde indirime girmiş KAŞŞAR peynirini almaktır..

Yani bunlar zaten bir pok yapamıyorlar Avrupa’da.O yüzden sadece bu yeterli bir ceza değil

+PARA CEZASI
+TRANSFER YASAĞI

gibi cezalar da olmalı.

TFF kanadından gelecek yaptırım da büyük ehemmiyet taşıyor.
Gözüm orada..
Bu kepazeliğin üstünü kapatamazlar.
Kapatmaya çalışırlarsa Türkiye’deki tüm taraftar oluşumları TFF ye yürüyüş düzenlenmeli.

Türk milleti her zaman ırkçılığa ve savaşa karşıdır.
Futboldan çok öte bu yaşanılanlar
Yurtta barış cihanda barış !!
Bu söz sadece okul kapılarında yazan bir yazı değil bizler için..

1923'ten beri gelen şampiyonluklarından men edilmeleri adaletli bir ceza olur

Avrupada bir başarı elde etmeyi bırak sürekli ülkeye zarar veriyorlar. Yüzleri de kızarmıyor.

Bu şikeci, ırkçı, savaş destekçisi takımı komple avrupadan silip daha da buraya ayak basmayın deseler yeridir.

Spor hukukçuları genel de para cezası geleceği yönünde açıklama yapıyor. Bakalım ne olacak.

Eğer gelecek olan ceza para cezası ise en kalınından gelsin bari.

Emsal karar var mı daha önce bilmiyorum ama genelde UEFA tribün olaylarını kulübe bağlamak yerine seyircisiz oynattırarak cezalandırıyor. Fenerbahçe'nin yönetimi, futbol takımı vb. yetkilileriyle yapılmış toplu bir durum olsaydı men durumu olabilirdi ki yine de ırkçı söylemlerde bulunan futbolcu ya da yöneticilere ceza veriyor UEFA. Rangers - Prag maçında yaşanmıştı galiba ciddi bir olay. Futbolcuları bağlamıştı yine o maç için verdiği cezalar.

Belki Fenerbahçe'nin bol "ama"lı ne olduğu belli olmayan açıklamasından da bir şeyler çıkabilir cezada.
Haklisin normal sartlar altinda seyircilerin bir kisminin hareketleri icin tum kulup sorumlu tutulmuyor. Yalniz bu durum birazcik farkli cunku 1) Ukrayna konusunda Avrupalilar cok hassas, 2) Taraftarin ufak bir kismi degil bayagi fazla insan tezahurata katilmis videolarla sabit, ve en onemlisi 3) Boyle durumlarda kulupler cikip ozur diler, bu taraftarlar bizi temsil etmiyor saptanip omur boyu stadyumdan men edilecek der, tekrardan ozur dileyip konuyu kapatir.

Bence de onemli bir sey cikmaz ama cikma ihtimali yok diyemem

3) Boyle durumlarda kulupler cikip ozur diler, bu taraftarlar bizi temsil etmiyor saptanip omur boyu stadyumdan men edilecek der, tekrardan ozur dileyip konuyu kapatir.

Şunu yapamamaları daha büyük sorun zaten. Çıkıp dersin; Savaşa karşıyız, bu yapılanları kabul etmiyoruz, buna katılan taraftarları da tespit edip ömür boyu men edeceğiz.
Bunu yapmak yerine kaç paragraf anlamsız bir açıklama yapılmış. Fenerbahçe taraftarı arkadaşlarım dahi kızdı yapılan açıklamaya. Bir şeyler çıkmalı da ne boyutta olur, nasıl olur bilmiyorum. Men edileceklerini sanmıyorum, muhtemelen para cezası gelecektir. Ama bilet satışı gerçekleşiyor, örgütlenip Galatasaray ile alakasız bir grup da stada girip benzer bir şeyi yapabilir. Sıkıntılı bir durum ama @Adnan Korkut 'un dediği gibi önüne net bir şekilde geçilmesi de gereken bir durum. Kulüpler de bu gibi durumların önüne geçmek için daha dikkatli olmalı. Sonuçta o stada giren herkesten de, her şeyden de kulüp sorumlu oluyor.

Para cezası kesilir seyircisiz oynama olabilir daha fazla bir şey çıkacağını sanmam

Geri
Üst Alt