Ciro Immobile, Beşiktaş'ta

1720823431994.webp

bunlar maaş konusunda koça güveniyorlar galiba,o kelin ne zenginligi varki

Şimdi bunlar da İmmobile için bir şarkı bulurlar ))))

Iyi oyuncu Immobile. Durumu nedir bilmem, tutarsa iyi is yapar. Hayirsiz olsun kara kuslara. Koc destekli oldugunu da dusunuyorum ki sasirmayiz.

Klas topçudur. Çok da iyi bir bitirici. Eskisi kadar beli dönmese de, bu ligde en kötü 1 sene iyi kötü bir şeyler izletir düşüncesindeyim. Yalnız Beşiktaş'ın gol derdine tek başına derman olmaz. Yetersiz kalır. Arabistan işi neden olmadı onu da anlayamadım. Sağlam teklifler almıştı.

Beşiktaş bu sezon şampiyon olamadığı sürece ciddi anlamda zarar edeceği bir sezonu geride bırakmış olacak. Bu yaşta bu oyunculara bu paralar ciddi risk. Geri dönüşü yok, elden çıkarmak istesen ne oyuncu bu maaşı bırakıp gider nede birileri almak ister bu maaşa. Ben Beşiktaş'ın bu transferlerinden memnunum, keşke di Maria'yı da bu fahiş fiyatlara alsalar da 5-10 yıl borç ödemekten kafalarını kaldiramasalar. Bu tarz kumarlar kulüplerin yıllarını çalan kumarlardır. Mesela muçi'ye verilen bonservis bana göre fazla ve gereksiz olsa da, rafa ve immobileye verilen paradan bin kat daha mantıklı harekettir.

3lüyü dogru cekmis, akilli adam kendini belli ediyor, icardi etkisi yapar.

İyi transfer salıncaktaş adina daha çekişmeli bir lig olur bu sene oyle 50 puan fark yemezler, 30 küsürlerde tutabilirler farki buda onlar icin başarılı bir sene demek

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöpe atılmış para, geçiniz. Yalnız koç moç destekli de olsa bjk geliri yokken bu paraları harcyorsa, bizim dünya kadar gelirimiz nereye gitti de kılı kırk yaryoruz. Birileri bizi hortumluyor sanırım.

ya abartmayayım ama bjk formasını giyince "Sivassportdan ziya transfer oldu" deseler daha uygun başlık oluyo (ismi salladım - benzemiyor zaten)

bitiriciliği illaki var ama muazzam bir hamle değil - genede bjk için cesur hamle ve maliyet yükünü çok arttırıyorlar başarı olmadan - adam gibi gelir olmadan.(salıncak ve zengin para akıtmalarından bağımsız dediğim tabi - yarın öbür gün Euro 40-45 bandında olunca böyle rahat rahat kulübe para girdisi olmayabilir )

ikinci olmazlarsa 5 yıl daha sürünürler.ki bu süreçte FFP banı yemeleride ihtimal - dahada minimize gelir falan.

son kurşun gibi bir şey bu trasnferler bunlar için.

ama daha önce dediğim gibi fenerden daha ciddiye aldığım bir rakip bu sezon başı özelinde bjk.

geçen sene çok zorlarına gitmiş galiba iyi para harcıyorlar.

geçen sene çok zorlarına gitmiş galiba iyi para harcıyorlar.
aynı aptallığı ANÇ yaptı bunlar için şampiyon oldukları dönemde - CL diye anormal kontratların ve maliyetlerin altına girdiler - patladı..

aynı hamleyi daha kırılganken gene yapıyorlar.

belleri kırılır kötü sezona.

Bjk'nin çapına göre büyük transfer yine de normal değil bu paralar oyunculara 6 milyon 10 milyon Di Maria gelse bir 10'da ona Bjk'nin kaldırabileceği maliyetler değil.

Geri
Üst Alt