Ciro Immobile, Beşiktaş'ta

Holding geçen seneden dersini almış. Son haftalarda kendileri yine geri düşerse diye stepne olarak atçılara iyi kadro kuruyorlar bu sefer.

Son virajda da fb-bjk maçı konulmuş. Kim daha avantajlı ise onun önü açılacak şekilde ayarlanacaktır o maç da.

işte takım farkı. biz bu maaşı top class oyunculara teklif etsek getiririz bunları tercih etmelerinin tek yolu para oldugu için bu çer çöpe verdikleri maaşlar ortada. 2-3 seneye yine feda menemen diye ağlayacaklar

Noğldu bunların kadrosu şimdi os ve forvet 40 kişi oldu sanırım

Babası Ali ye savaş mı açmış?

Lazio disinda hic bir yerde tutunamadi. Dilerim bu cizgisini devam ettirir.

IMG_5940.webp

Lige bak. Güzel oldu, ben memnunum bu durumdan. Bu furyayı 2 sezon önce biz başlattık. Geçen sezon Fener, bu sezon Beşiktaş ayak uydurmaya çalışıyor. Yoksa Cicaldau, Crespo, Muleka falan izlemeye devam ederdik

şu listede faal futbolcu olarak bir Dybala kaldı. Onu da biz alsak

2 yıllık.
Net 12 milyon euro maaş. 3 milyon bonservis.

Toplamda brüt 19 milyon euro.
Kötü değil bu tarz topçuları en azından bir yıl kiralamak lazım. 34 yaşında 9 gol 4ü penaltıdan 2 si boş kale gol atan adama 3 milyon bonservis çöpe atılan para olmuş

Galatasaray 5. yildizi takmasin diye, jimnasikciklere B plani muamelesi yapiyor zengin zuppe. Sirf Galatasaray'dan puan alsin diye bu transferleri yaptirmiyorsa onun bunun cocugu holding sahipleri, ben de bisey bilmiyorum.

Kötü değil bu tarz topçuları en azından bir yıl kiralamak lazım. 34 yaşında 9 gol 4ü penaltıdan 2 si boş kale gol atan adama 3 milyon bonservis çöpe atılan para olmuş
Nasıl kötü değil yav. 6 milyon net maaş alacak adamın içinden Drogba falan çıkmalı. Buna verilecek 12 milyon euro net maaşı bonservis olarak birilerine versen 21 yaşında tyukavin getirirsin.
Kulüpler böyle batıyor hele tepede 45 milyon euro senelik ödemesi bulunan bankalar birliği varken ve stadyumun gelirin 3 milyon euro iken bu hamleler intihar.

Daha elden çıkarmak istedikleri senelik 3 milyon alan aboubakar.
1 sene önce aldıkları onanaya 4.5 bonservis 1.5 maaş
6 ay önce aldıkları muci 10 milyon bonservis 1.8 maaş.( senelik 3 milyon euro bonservis ödemesi var)
13 milyon +2 milyon da bonusa aldıkları musrati senelik 2.5 alacak. (musratiyi ödemesini takla attırmak için devre arası bitince açıkladılar)

Ffpsi ayrı, tff limiti ayrı tepelerindeyken 40 milyon euro limiti olan adamlar 2 oyuncuya 16 milyon euro maaş 6 milyon euro da vergi verecek.
Vergileri de atlatamıyorsun direkt olarak çekiyorlar. Yani bb ödemeleri olan 45 milyon euro haricinde net 4 oyuncula 20 milyon euro maaş 8 milyon euro da vergi verecekler. Daha rashica ve geçen sene aldıkları ve elden çıkaramayacak şekilde kendilerine giren oyunculara girmedim.

Geri
Üst Alt