Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Menajerin oyunu olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şatoya ilk defa katılıyorum konuş aslanım konuşsu topicte yazilan postlari yazan adamlarin akil sagligini iyi gormuyorum. siz taraftar misiniz muhasebeci mi kardesim ona bi karar verin evvela. sneijder satilsin diyen boyle birseyi aklindan dahi geciren/olumlu bakan galatasaray HAINIDIR. aklinizi basiniza devsirin i says
su topicte yazilan postlari yazan adamlarin akil sagligini iyi gormuyorum. siz taraftar misiniz muhasebeci mi kardesim ona bi karar verin evvela. sneijder satilsin diyen boyle birseyi aklindan dahi geciren/olumlu bakan galatasaray HAINIDIR. aklinizi basiniza devsirin i says
FFP var diye 0 oyuncu aliriz diye birsey yok. Onca kazik oyunculari satabilirsek (Amrabat, Selçuk, Pandev, Cemali, Yekta vs. vs.) ve Sneijder iyi bir bütçe yaratabiliriz.
20 milyon verilıyorsa satılabilir.Mali durum belli üstelik artık radikal kararlar alıp yarınları düşünme vakti Sino satılırsa Daridayı alalım keyfimize bakalım.
su topicte yazilan postlari yazan adamlarin akil sagligini iyi gormuyorum. siz taraftar misiniz muhasebeci mi kardesim ona bi karar verin evvela. sneijder satilsin diyen boyle birseyi aklindan dahi geciren/olumlu bakan galatasaray HAINIDIR. aklinizi basiniza devsirin i says
Ozamand Messi ile C.Ronaldo isteyelim sadece ,,taraftar bakışı " ile bakarsan ve "maddi,sportif ve muhasebeci " konuları bi 10 yaşında ergen gibi düşünmesen.
Realist olmakta fayda var.
fm oynamaktan herhal ne dediginizi farkinda degilsinz bnc
gs sneijder gibi adami asla alamaz bir daha. maksat 800 milyon eur borcu 785'e indirmekse card cikarsinlar taraftara ,sneijder'in satilmasina olumlu gozle bakan HAINDIR yahud futbola uzaktir bu kadar net.
Birazda gelecege bakmak lazim. Sneijder'i satmak isteyenler sadece çok paraya karsi satmak istiyorlar. Adam tartisilmaz türkiye ligin en iyi oyuncusu fakat ayni zamanda 30 yasinda ve çok yüksek maasi var. Sen gelecek için iyi kadro kurmak istiyoran ve eline bu firsat geçerse mutlaka degerlendirmek lazim bence.
Diyelim ki birisi Sneijder için 20m euro ödemek istiyor. Sneijder'i de sattik.
O parayla en az 3 kaliteli oyuncu alabilirsin. Ben seçebilseydim bunlari alirdim;
Nuri Sahin (26) - 7m
Clasie (23) / Emre Can (20) - 8m
Mario Balotelli (24) - 10m (su dandik haliyle fazla para istemezler)
Gelecek 5 sene için 3 iyi ve genç oyuncu almis olursun.
Bruma - Balotelli - XX
Emre Can/Clasie - Nuri Sahin/Melo - Emre Çolak
Telles - XX -- XX - XX
Muslera
Bu Sneijderin futbol kaliteleriyle alakasi yok, Kulübün uzun vaade düsüncesiyle alakali bana göre.
satilacagini zannetmiyorum bu arada
Gayet iyi oyuncu takımı kötü sadece tam anlamıyla bi modern ACM zaten Sino,Diego tarzı 10 numaralar filan kalmadı pek artık futbolda.Kim bu Darida ya...
24 yaşında Freiburg da oynuyor..ayrıca ACM den ziyade MC