City Sneijder'i İstiyor!

fm oynamaktan herhal ne dediginizi farkinda degilsinz bnc

gs sneijder gibi adami asla alamaz bir daha. maksat 800 milyon eur borcu 785'e indirmekse card cikarsinlar taraftara ,sneijder'in satilmasina olumlu gozle bakan HAINDIR yahud futbola uzaktir bu kadar net.

Bizim elimizde degil zaten..opsiyon var.

Yahu sneijder var takımda. SNEIJDER. Adam başka takımda olsa ağzınız açık izlersiniz daridaymış nuri şahinmiş öften püften şeyler. Uğruna takım kurulacak adamdır sneijder şunu bi anlayamadınız. sneijder gitsin batalla mı gelsin yapmayın Allah aşkına böyle kaprissiz yıldız bulmuşuz satmaya yer arıyorsunuz

Gayet iyi oyuncu takımı kötü sadece tam anlamıyla bi modern ACM zaten Sino,Diego tarzı 10 numaralar filan kalmadı pek artık futbolda.

Darida Sneijder'in yerini dolduramaz sanırım maliyeti de öyle çok düşük olmaz.

Devre arası riskli transferler yerine kadro içinden bir çözüm daha mantıklı olur Sneijder giderse.

Sneijder sonraki senelerde gelebilecek yıldızlara açık bir kapıdır. Sneijder satılırsa o kapıyı kapatırız.
Ve adeta " Yahu bizim neyimize Avrupa falan" moduna yani şikecilerin moduna gireriz.
Zaten yöneticilerin vizyonsuzluğu bu yönde. Basket desen malum.
Ama o da giderse ciddi ciddi " Fenerin yolun doğru yolmuş, kapan içine yeter bize" mantığını benimsemiş oluruz.
Ayrıca yıldız gelse bile sadece para için gelir ve yarın ödemesini 2 gün sektirirsen FIFA da alır soluğu.

Bırak kalsın adam. Şu an mali anlamda ne kadar kötü gibi dursakta inanın uluslararası alanda prestijimizde eksilme yok.
Bunu ayakta tutan adamdır Sneijder.

Ha satılır ama nasıl? En az 20-25 hatta 30 veren çıkar. Tamam. Ama bunun dışında giderse bunun adı düpedüz küçülmedir.
Onu da bu taraftar kabul etmez.

Kaldı ki adam burda kalıp efsane olmak istiyor. Bu yolda da çok başarılı ilerliyor. Adam kulübü takımı şehri taraftarı herkesi seviyor. Ben Hagiyi izledim ama çok çok küçüktüm. Benim dönemimin Hagisi Sneijderdir. Galatasaraya gelecek haberleri bile bende uykuları kaçırdı. Bu adama öyle 15-20 değer biçilmez

Ulan bir yandan 20 Milyon avro iyi para diyorum, diger yandan da bu cocugun gitmesini hic istemiyorum be.
Ne çocuğu aga koskoca adam. Inşallah satmak gibi bir salaklık yapmayız.

Eğer böyle birsey gerçekten gerçekleşirse bayağı bir soğurum takımdan o belli yani.

I am the one who knocks!

20 milyon verilıyorsa satılabilir.Mali durum belli üstelik artık radikal kararlar alıp yarınları düşünme vakti Sino satılırsa Daridayı alalım keyfimize bakalım.
1. Mali durum diyorsun da biz ne zaman iyi bir futbolcumuzu satıp ondan gelen parayı iyi bir şekilde kullandık veya değerlendirdik ?

2. Radikal karar diyorsun da Sneijdere gelene kadar kaç tane adam var bu takımda iyi para kazanıp da bir halta yaramayan. Bence fazla kazananlar arasında Sneijder açık ara en iyi katkı sağlayan fubtolcumuz.

Darida yı bende beğeniyorum ve burada kaç kez önerdim ama Sneijderi satıp Daridayı almak neyin aklı neyin mantığı.

Selçuk, Melo desen anlarım da Sneijder ne alaka kardeşim.

I am the one who knocks!

Sneijder'in değeri ve Galatasaraylılığı parayla falan ölçülemez. GS tarihinin en karakterli ve en yetenekli oyuncularındandır. Bir yere gidemez. Gitmesi teklif dahi edilemez. O kadar!

38278ff8ea9fc6f73ab63571d4c86da7.jpg

Sneijder kadar taş düşsün lan başınıza. Bi rahat bırakmıyorsunuz adamı. Sanki her sene sene dünya çapında yıldız görüyoruz bu takımda. Biraz şüküredin lan !!!

Bu gidişle yine bi 5-10 sene zor görürüz böyle world class adama
ları bu takımda.

I am the one who knocks!

1. Mali durum diyorsun da biz ne zaman iyi bir futbolcumuzu satıp ondan gelen parayı iyi bir şekilde kullandık veya değerlendirdik ?

2. Radikal karar diyorsun da Sneijdere gelene kadar kaç tane adam var bu takımda iyi para kazanıp da bir halta yaramayan. Bence fazla kazananlar arasında Sneijder açık ara en iyi katkı sağlayan fubtolcumuz.

Darida yı bende beğeniyorum ve burada kaç kez önerdim ama Sneijderi satıp Daridayı almak neyin aklı neyin mantığı.

Selçuk, Melo desen anlarım da Sneijder ne alaka kardeşim.

I am the one who knocks!

1. sorunun cevabı yok ne yazık ki.Eski tecrübeler iyi degil dedigin gibi ama kaynak belli.
2.Onlar en başta gitmesi lazım dedigin dogru Sinoya gelene kadar onlar var.Ama seneye C.L olmaz klup hedef küçültürse Sino gidebilir radikal karar dememin sebebi mali birazda tabi Sino için bu durum digerleri mali veya degil kesik yemeli.

Gitmezse de niye gitmiyor demeyiz Sino için tamtersi seviniriz ama klubun gelecegini pek Sino'luk görmüyorum ben yeni bi oluşum lazım.

Ne çocuğu aga koskoca adam. Inşallah satmak gibi bir salaklık yapmayız.

Eğer böyle birsey gerçekten gerçekleşirse bayağı bir soğurum takımdan o belli yani.

I am the one who knocks!

Ben her oyuncumuzu birer evladim gibi severim. Bende satilmasina son derece karsiyim, ama gitmek istiyor da olabilir. Son 1.5 sene olanlardan memnun degil cocuk, sonucta cok degisik sözler verildi hic biri yerine getirilmedi.

Sneijder'i satacaklar

Gidip o 20m'u sneijder'in 8-9 gomlek altinda 3-4 oyuncuya harcayacaklar para duman olacak.

Eee ne anladik bu isten. O yuzden satmasinlar futbolcu filan.

Sneijder'i satacaklar

Gidip o 20m'u sneijder'in 8-9 gomlek altinda 3-4 oyuncuya harcayacaklar para duman olacak.

Eee ne anladik bu isten. O yuzden satmasinlar futbolcu filan.

Ortada 20 m €'luk teklif yok olsa zaten yönetim hayır diyemez serbest kalma maddesi yüzünden.

Diğer dediğine katılıyorum boş adamlara para harcanacaksa hiçbir anlamı kalmaz.

15 iyi para aslında, iyi forvet alınırsa satılabilir. Malum 5 yabancı sınırı var ve Telles-Bruma oynatılmalı ki değerlenmeli. Muslera Banko desek Geriye 2 kalıyor Çed ve forvet daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt