Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.052
- 189
- 368
ne satmasi aga satilamaz satilmasi teklif dahi edilemez ama gidecekse illa 0.0000000000001 istemesemde Citye gitsin yakisir reise... Aguero-Sneijder saglam olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu Darida ya...
24 yaşında Freiburg da oynuyor..ayrıca ACM den ziyade MC
Birincisi, Sneijder 33 veya 34 Yaşına da gelse benzer Sneijder olarak kalabilecek oyuncu tiplemesine hem fiziki, hem mental hem de zeka olarak uygundur. Yaşlanır performansı düşer gibi durumlar söz konusu değil. Bazı oyuncular yaş aldıkça daha bir izlenilebilirlik zevki verir insana. Uç bir örnek ve pozisyon icabı denk bir örnek olmasa da Pirlo bunlardan biri. Hagi'yi de bu listeye dahil edebiliriz.
ikincisi, diyelim ki sattın. saydığın tip oyuncular veya benzeri oyuncuların alınacağına inancın var mı? Benim yok çünkü. Burada Tellese 6. Tarık'a 4. Amrabat'a 8 vermiş bir kulüpten bahsediyoruz. (Arda'yı sattık da ne yaptık ?)
üçüncüsü, Değişmek, gençleşmek gibi durumlar bu sezon olması muhtemel dışı durumlardır. Gençleşme işini ara transfer döneminde yapamazsın. Bu sezon hiç yapamazsın. 4.yıldız için bir mücadeleye girmişsin ve takımın en ön planda olan ismini satıp yerine alacağın isimlerin uyum sürecini falan atlatana kadar atı alan üsküdarı geçmiş olur. (Akıllı adam sezon ortasında gençleşmeye gitmez demek istiyorum.)
Dördüncü ve son, 4.Yıldızın alınması, şampiyonluğun getirileri. 4.yıldızın getireceği forma satışları, ŞL'ye katılman vs derken Wes satışından daha yüksek bir parayı kasana koyacaksın zaten. Üstelik geçici bir yönetimsin sen. Geçici yönetimler kritik kararlar almazlar. Durumu idare ederler sadece. (Şuan olduğu gibi)
Net olarak benim düşünceme gelecek olursak, Bazı oyuncuları satın alabilecek bir para birimi yoktur. Sneijder o oyunculardan biri.
Edit: Sneijder kendi maliyetini, yıllık maaşlarını, takıma kazandırdıklarıyla zaten çıkarmıştır. Getirdiği artı storeleri hesaba katmıyorum.
20 Milyon İyi olur gibi ya. Sneijderi çok seviyorum ama 20 Milyon verirlerse gitsin.
Zamanında tevez vs. demişti ya ondan dedim gittiğimden değil yoksamençıstır sıkıcı şehirmi renktaş
15 e serbest.30 Mn € cash.