CL 15/16 2. Tur M:1 | Juventus 2-2 Bayern München | M.S | 23 Şubat | Tivibu Spor 2

Yapilir mi bu be. HCX oynadim.

Hadi pis sikeciler 1-2 yapin hadiii.

Ohh Dybala helal. Böyle bitsin mac.

Bayern ne zaman Pep sene sonu gidecek dedi o zaman performans düşüklüğü başladı...

Gereksiz bir hamleydi bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunun rovansi guzel olur.

2. yarısı keyifli, pozisyonun bol olduğu bir maç oldu. Juve'nin işi zor, Bayern kendi sahasında erkenden golü bulmaya çalışıp baştan sonra maça hükmetmek isteyecektir.

Juveyı boş ver. Barça babaları er yada geç tokatlayarak ağlatacak bu Bayern ı zaten.

NKFVaklınaK

2-2 bitmese Rovanş da bayerne 1,25 verirlerdi kesin iyi oldu

Guardiolayla Bayern ne zaman CLde basarili oldu? Barca ve Real Bayerni cok rahat elediler. Juveyi eleseler bile, Barca ya da Real Bayerni yine rahat elerler. Guardiolanin futbol felsefesiyle Bayernin bu takimlari eleme ihtimali yok. Birkac ay önce söyledim. Kimmich, Bernat, Coman gibi oyuncularin Bayernde isi yok. Zayif takimlara karsi idare ederler, büyük maclarda yoklari oynarlar. Goller Kimmichin hatasi. Goller disinda sahanin kötüsü yine Kimmich.

Bayernin CLyi kazanmak icin dengeli bir takima ihtiyaci var. Bu kadar kolay pozisyon vererek CLyi kazanamazlar. Onlarin yerinde olsam, Ancelotti kimi istiyorsa, hepsini alirdim. Dün zaten direktörleri Napoli-Milan macini izledi. Bonaventura ve İnsigneyi Ancelotti istemis.

Harika bir kadrolari var. Sadece eksikleri var. Bu eksikleri gidermek yerine Bernatlarla Kimmichlerle oynarlarsa, böyle bir kadronun avantajini kullanamazlar.

Bayern deplasmanda City'ye karşı da buna benzer bir puan kaybetmişti, adamlar öne geçince koruyamıyor deplasmanda.

Geri
Üst Alt