Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Robben nasıl koydu ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guardiolayla Bayern ne zaman CLde basarili oldu? Barca ve Real Bayerni cok rahat elediler. Juveyi eleseler bile, Barca ya da Real Bayerni yine rahat elerler. Guardiolanin futbol felsefesiyle Bayernin bu takimlari eleme ihtimali yok. Birkac ay önce söyledim. Kimmich, Bernat, Coman gibi oyuncularin Bayernde isi yok. Zayif takimlara karsi idare ederler, büyük maclarda yoklari oynarlar. Goller Kimmichin hatasi. Goller disinda sahanin kötüsü yine Kimmich.
Bayernin CLyi kazanmak icin dengeli bir takima ihtiyaci var. Bu kadar kolay pozisyon vererek CLyi kazanamazlar. Onlarin yerinde olsam, Ancelotti kimi istiyorsa, hepsini alirdim. Dün zaten direktörleri Napoli-Milan macini izledi. Bonaventura ve İnsigneyi Ancelotti istemis.
Harika bir kadrolari var. Sadece eksikleri var. Bu eksikleri gidermek yerine Bernatlarla Kimmichlerle oynarlarsa, böyle bir kadronun avantajini kullanamazlar.
Kimmich ve Bernat'i anlarim da Coman'nin Bayern de isi yok demek komik olmus.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
kimmich de kimmiş yaw 2 golü hediye etmiş
fevkalade komedi is fevkalade
kimmich de kimmiş yaw 2 golü hediye etmiş
Coman madem bu kadar iyi, neden formsuz oldugu dönemde bile ilk11de D.Costa oynuyor?Tas gibi futbolcu Coman.
Ben bu kadarini beklemezdim hic, zaten öyle fazla da tanimiyordum kendisini.
Guardiola'yla Bayern gayet güzel futbol oynuyor da Kimmich ve Coman'ı Guardiola aldırmadı. Guardiola'nın aldırdığı tek oyuncu Thiago ve Alonso, onun dışında istediği oyuncuları aldıramadı, çünkü Bayern'de transferi teknik direktör değil kulüp yapıyor. Hatta aldırmak istedikleri dışında kulüpte tutulmasını çok istediği Kroos'u da oyuncu kulüple sidik yarışına girdi diye sattılar. İzledikleri ve karar kıldıkları oyuncular hakkında teknik direktörün fikrini soruyorlar, o doğrultuda kulübün de kafasına yatarsa kulübün bütçesine uygunsa alıyorlar, yoksa mesela Vidal, Kimmich, Coman'da olduğu gibi sormadan da alabiliyorlar.
Ancelotti Diawara ve Bernardeschi'yi istemiş Bayern'den. Bernardeschi zor, Bayern Coman'la Costa'yı çok begendi zaten. Büyük ihtimalle Coman'ı alacaklar Juventus'tan, taş gibi de oyuncu. Diawara için Bologna ile görüşüyorlarmış. Robert Lewandowski'ye de alternatif bir forvet bakıyorlar, Ancelotti zaten Lewandowski ile çalışmak istediğini en baştan anlaşırken söylemiş (hep haberlerden okuduğumu söylüyorum Bayern kulübünün içinde değilim) ama Lewandowski'ye alternatif olarak zaten bir süredir Higuain ve Insigne ile ilgileniyorlar, hatta Higuain'i Rummenigge de söyledi ama Higuain zor. Insigne olabilir. Michael Resche'yi zaten Leverkusen'den bu oyuncu portföyü için transfer ettiler.
Ancelotti'ye de istediği 1-2 oyuncuyu alırlar Guardiola'ya Alonso'yla Thiago'yu aldıkları gibi. Uygun değilse almazlar. İstemediği oyuncuyu da kulüp istiyorsa yğine gider alırlar ve bunu oynatacaksın derler. Van Gaal'a Neuer'de yaptıkları gibi, Van Gaal Neuer'i istemiyordu çünkü hatta kulüple inatlaşmaya girdi kovdular Van Gaal'i yine aldılar Neuer'i. Guardiola da Vidal'i istememiş sağbek istemiş Vidal'i almışlar, sağbek seneye alacaklar çünkü.
Bi Klinsmann'da hata yaptılar, Hummels'i bundan adam olmaz diye Dortmund'a sattırdı, Müller'i de bundan adam olmaz diye sattırmak üzereydi kovdular. Bir daha da teknik direktörün eline ipleri fazla vermiyorlar.
Eksikleri sakatlardan dolayı ama. Defansta oynayacak 3 banko oyuncusu sakat, ikinci yarıda giren herif de birkaç aydır sakattı yeni iyileşti. Sakatlar dönene kadar oynasın diye Serdar Taşçı'yı kiralık aldılar ilk antremanda biriyle çarpıştı beyin sarsıntısı geçirdi. Keyfinden oynatmadı Kimmich'i defansta, Kimmich orta saha oyuncusu.
Güzel futbol oynamasindan bahsetmiyorum.CLde bu kadar acik oynayip, ortasahayi bos birakarak hicbir takim kupayi kazanamaz. Bu kadar kolay pozisyon veripte CLde kupayi alan bir takim hatirlamiyorum.
Bayernin eksikleri, Verratti, Xhaka gibi bir oyuncu, world class bir stoper, yaratici, top tutan, rahat adam eksilten bir kanat, world class seviyeye yakin bir sag bek.
Nedense bu tarz sakatliklar Guardiolayla basladi. Bayernin eski fizik kalitesi de yok.
ilk baslarda trasferde Guardiola etkiliydi. Sadece Neymari istedi, Götzeyi aldilar. Onun disinda istedigi oyunculari aldilar. Alonso, Bernat ve Thiago Guardiola transferleri. Bu transferlerden sonra Bayernde transferi Leverkusenden gelen direktör yapiyor diye biliyorum. Sadece Guardiola, genc bir kanat istemis. Adama Traore. Bayernde onu almadi, Comani opsiyonlu kiraladi.
Kimmich ya da Coman gibi oyunculari alirsin, Schalkeye Leverkusene kiralarsin ya da o seviyenin biraz alti takimlara. Olmasi gerekende o. Benim bahsettigim, Guardiolanin genc oyuncularin üzerine asiri düsmesi. Barcelonadayken Cuenca ve Telloyu oynatirdi. O kadar kaliteli bir kadroda idare ederlerdi. Bu oyuncular bugün neredeler? Para var, eksikleri olan harika bir kadrolari var.Bu kadroyu mükemmellestirme firsatlari fazlasiyla var. Fakat bunu kullanmiyorlar.
Banada bi kaç kişi 0-1 skor oyna dedi 15 attım 200 civarı geliyordu o golle kahroldum
Kanka dün bizim kg var kuponun yaninda baska bir kupon daha yapmistim.
Gs kg var
Leverkusen MS1
United MS1
Tottenham MS1
Valencia MS2
Bilbao cifte sans
Bilbao macinda öldüm öldüm dirildim adamlar 81.dakika'ya kadar 1-0 gerideydi sonra 1-1 yaptilar Allahtan yoksa güzelim kupon bir gol yüzünden yatacakti.
Banada bi kaç kişi 0-1 skor oyna dedi 15 attım 200 civarı geliyordu o golle kahroldum
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka dün bizim kg var kuponun yaninda baska bir kupon daha yapmistim.
Gs kg var
Leverkusen MS1
United MS1
Tottenham MS1
Valencia MS2
Bilbao cifte sans
Bilbao macinda öldüm öldüm dirildim adamlar 81.dakika'ya kadar 1-0 gerideydi sonra 1-1 yaptilar Allahtan yoksa güzelim kupon bir gol yüzünden yatacakti.