Kovacic direk.

sent via GSC

Kovacic ve ust direk !

Bu kim ya. Ronaldo Bütün rekorlari alt üst etmeye devam ediyor.

Simdide assistiyle.

O degilde Marcelo bana göre gelmis gecmis en iyi sol bektir. Manyak herif
Messi daha iyi futbolcu tartışılmaz bile bu bence. Neyse bu futbolun gerci sadece tabiki. Ronaldo daha iyi ise senin için öyle olsun ama tabiki.

Marcelo konusunda da katılmam mümkün değil. Carlos lahm cafu.... Çok daha iyileri gördüm açıkçası. En iyi hucum sol beki belki.

Lahm ve Cafu sag beklerdi. Benim dedigim Sol bek. Carlos bana göre defansif anlamda‘da Marcelodan cok daha iyi degildi. Sutlari ve hizliligi Marcelonun cok üstünde. Ama dribbling, orta, duracagi yer vb. Marcelo daha önde
He ya doğru :) sağı solu karıştırdım.

Carlos savunma anlamında çok iyidi be Musap Real döneminde.

Açıkladı Almanya'nın 7-0 kazandıkları maçta dökülmüş birisi Marcelo ki öyle maç yaşamış birisine en iyisi demek tuhafıma gider açıkçası

Ronaldo güzel atmış ama bir Eren değil

Açıkladı Almanya'nın 7-0 kazandıkları maçta dökülmüş birisi Marcelo ki öyle maç yaşamış birisine en iyisi demek tuhafıma gider açıkçası

Hangi macti o ?

7-0 olabilir. Kollektif olarak icine etti Brezilya o mac. Real'de mesela takimin en önemli 4 oyuncularindan birisidir (Ronaldo,Ramos,Modric ve Marcelo). Eger Real 4 senede 3 kere CL i kazanmissa, Ronaldo böyle rahat oynayabiliyorsa bunun en büyük sebebi Marcelo'dur. Hadi gelmis gecmis en iyi sol bek demiyim seni kirmak istemiyorum. En iyi 2-3 icinde diyelim o zaman. Ve son 20 senenin en iyisi diyelim

O nasıl kaçar be Ronaldo.

Umut gibi vurdu.

sent via GSC

Orda topa vurmak yerine raket gibi kullansa ayağını her türlü golü yapardi.
Asmak istedi olmadı. 2 gol daha atardı rahatlıkla ronaldo.

Bu arada cuadrado nası bi maldır yaw

GSCimbom Mobile App

Bayern ve Real yarı finalde yani.

Barca ve City de diğer yarı finalistler olur

Bayern normal sartlarda diger 3üne karsi yenilip elenir.

Ronaldo'nun attigi golü bi ronaldo atar birde umit karan

Geri
Üst Alt