Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He ya doğruMessi daha iyi futbolcu tartışılmaz bile bu bence. Neyse bu futbolun gerci sadece tabiki. Ronaldo daha iyi ise senin için öyle olsun ama tabiki.
Bu kim ya. Ronaldo Bütün rekorlari alt üst etmeye devam ediyor.
Simdide assistiyle.
O degilde Marcelo bana göre gelmis gecmis en iyi sol bektir. Manyak herif
Marcelo konusunda da katılmam mümkün değil. Carlos lahm cafu.... Çok daha iyileri gördüm açıkçası. En iyi hucum sol beki belki.
Lahm ve Cafu sag beklerdi. Benim dedigim Sol bek. Carlos bana göre defansif anlamda‘da Marcelodan cok daha iyi degildi. Sutlari ve hizliligi Marcelonun cok üstünde. Ama dribbling, orta, duracagi yer vb. Marcelo daha önde
He ya doğrusağı solu karıştırdım.
Carlos savunma anlamında çok iyidi be Musap Real döneminde.
Açıkladı Almanya'nın 7-0 kazandıkları maçta dökülmüş birisi Marcelo ki öyle maç yaşamış birisine en iyisi demek tuhafıma gider açıkçası
He ya doğrusağı solu karıştırdım.
Açıkladı Almanya'nın 7-0 kazandıkları maçta dökülmüş birisi Marcelo ki öyle maç yaşamış birisine en iyisi demek tuhafıma gider açıkçası
Brezilyada dünya kupasındaHe ya doğrusağı solu karıştırdım.
Hangi macti o ?
Brezilyada dünya kupasında
7-1 miş evet. Bizim 7-0 aklımda kalmış son günlerde oluşan şampiyonluk kupası muhabbetten dolayı galibaBrezilyada dünya kupasında
7-1 degil mi ki o ?
Ronaldo'nun attigi golü bi ronaldo atar birde umit karan