penaltı net şekilde vardı ama buffon'u o pozisyonda atması çok saçmaydı sarı verebilirdi direk kırmızı verdi.

Şike şike şike para para para ne güzel dünya be

Sadece bu sene olsa hakem hatası dersin de her sene aynı. Barcelona da aynı şekilde. Baskette bir dönem Yugoslavya lobisi vardı. Uefada ispanya lobisi aynı öyle

böyle penaltı mı olurmuş,Şampiyonlar ligi bizim ligi eyyamlıkta geçti,büyük balık küçük balık misali lobisi olan özellikle İspanyollar işi hakemle götürüyor her yıl

Yarıda lpool gelsin biraz da onları ağlatalım.

Sokarim böyle maça ben istemiyorum böyle kupa filan biz olsaydık real yerinde şuan. İçime sindiremezdim bu galibiyeti

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Umarım. Bir elemeyi kaldıramam. Dün apaçiye o kadar güldükten sonra...

Apaci kimmis? Kralin takiminin destekcilerinden olman beni huzunlendirdi acikcasi, belirtmek zorundayim. Elestirel dusunceye butunuyle hakim bir renktasin hegemonyanin ekibini desteklemesi ic karartici.

Olayı rica ederim politikleştirmeyelim. Aldığım ilk eleştiri değil bu! Senin gibi bir adam kralın takımını nasıl destekler bla bla bla. Olay spor ve ben Brezilyalı Ronaldo’dan beridir Madrid’i çok severim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın son 10 dksını izleyebildim sadece.Penaltı doğru kırmızı kart ağır bir karardı.Ama bu skor Real açısından rezalet.

İtalyan köpeklere ise zerre üzülmedim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt