Bir insan hele ki İspanyol falan olmayan bir insan şu iğrenç tiksinç kulübü nasıl destekler yahu aklım mantığım almıyor.Bizi de bu şekilde elediler 2013'te,mideler geniş sanırım.
Kendi ezikliklerini güçlünün yanında olarak tatmin ediyorlar moruk başka birşey değil. Krallar ve soytarıları.

The heveskıran
Katalan arkadasları aglama duvarına alalım az ötede

Kusura bakmayin ama ayni posisyon bize verilmese alayimiz sinir krizini geciriyorduk.

Adam topa dokunmadan arkadan geciriyor . Buffon napti kirmizi yedi? Iteledimi hakemi=

Pozisyon %50-50. Öyle net penaltı denemez. Dünyada şu penaltı sadece iki takım lehine verilir. Biri Real diğeri Barcelona.

penaltı penaltının babası boş yapmayın
Bir insan hele ki İspanyol falan olmayan bir insan şu iğrenç tiksinç kulübü nasıl destekler yahu aklım mantığım almıyor.Bizi de bu şekilde elediler 2013'te,mideler geniş sanırım.
ben de bir insan şikeden küme düşen iğrenç bir kulübü veya siyasi olaylarla ülkesini karıştırmaya çalışan bir bölgenin başkenti olan kulübü nasıl destekler onu anlamıyorum

Penaltı penaltı verilmez diye bir şey yok. Buffon'a itirazdan değil muhtemelen küfürden dolayı kırmızı verdi. Adam bomboş top önüne düşmüş. Zaten dokunsa kale önünde, penaltı doğru karar gibi gözüküyor.

Yav aynı pozisyon gençler maçında aleyhimize olsa hakemin anasını bacısını bırakamzdınız. Basbaya alaksız bir pozisyon. Daha gelmeden uçuyor. Sert müdahele de yok. Hakem yine verdi reale turu. Bari bunu kabul edin. Ronaldo da bedavadan tur atladı her seneki gibi.

Her sene hakemle.

Ne güzel dünya.
Şu olaylar yüzünden gerçekten futbol izleyesim kaçıyor. Aşırı şevk kırıcı olaylar. Bide göstere göstere. Şaka gibi.
Bugün biz karşıda olsak aynı şey olacaktı.

Bugün burada sevinenler yine sevinecekti ya ben ona yanıyorum. Her sene hakemle birilerinin hakkı yeniyor ama hak yiyen taraflardan biri değişmiyor ne hikmetse.

Penalti pozisyonundan bagimsiz olarak Sampiyonlar Ligi'ne suphesiz VAR ve gol cizgisi teknolojisi gelmelidir, gelecektir de.

katalan arkadaşları ağlama duvarına alalım :)
bu arada hakemlik bir şey yok penaltı doğru karar buffon da hak etti. hakeme CL arenasında öyle davranamazsın boru değil. alıştınız tabi bitli ligimizin dayak küfür yiyen hakemlerine .

Yalnız dünyanın en büyük kulüp organizasyonunun yarı finalistinin ikisini hakemler belirledi. City ve Juve yerine Liverpool ve Real.

Uefa ve mali yolsuzlukları, şikeleri yakında futbola olan ilgiyi bitirir.

Geri
Üst Alt