Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 12.789
- 860
- 1.788
Penaltı gibi penaltıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi ezikliklerini güçlünün yanında olarak tatmin ediyorlar moruk başka birşey değil. Krallar ve soytarıları.Bir insan hele ki İspanyol falan olmayan bir insan şu iğrenç tiksinç kulübü nasıl destekler yahu aklım mantığım almıyor.Bizi de bu şekilde elediler 2013'te,mideler geniş sanırım.
ben de bir insan şikeden küme düşen iğrenç bir kulübü veya siyasi olaylarla ülkesini karıştırmaya çalışan bir bölgenin başkenti olan kulübü nasıl destekler onu anlamıyorumBir insan hele ki İspanyol falan olmayan bir insan şu iğrenç tiksinç kulübü nasıl destekler yahu aklım mantığım almıyor.Bizi de bu şekilde elediler 2013'te,mideler geniş sanırım.
%50 si şaibeli.Son 2 senedir kim kazaniyor, 12 tane CL kupasi kimin muzesinde bir arastir derim.
Tamam rengim senin hatrına roma gelsin.Roma gelsin reis Barca nın intikamını alsınlar İtalyanlardanYarıda lpool gelsin biraz da onları ağlatalım.![]()
Ispatin var mi%50 si şaibeli.
Bugün biz karşıda olsak aynı şey olacaktı.Şu olaylar yüzünden gerçekten futbol izleyesim kaçıyor. Aşırı şevk kırıcı olaylar. Bide göstere göstere. Şaka gibi.Her sene hakemle.
Ne güzel dünya.
İspattan kastın ne bilmiyorum ama çalışan gözlere sahip her insan anlayabilir.Ispatin var mi![]()
Maçın son 10 dksını izleyebildim sadece.Penaltı doğru kırmızı kart ağır bir karardı.Ama bu skor Real açısından rezalet.
İtalyan köpeklere ise zerre üzülmedim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi