STSL bile daha temiz bir lig oldu CL ve AL'den. Parası, reytingi ve lobisi olan kayırılıyor. Biraz düzgün ve ortalama hakem yönetimleri olsaydı Real, Liverpool yerine Juve, City yarı finalde olurdu. Hakem hatası olmayan tek maç Roma-Barca'ydı. Onun da sonucu ortada. O maçta da herhalde süpriz beklemedikleri için hakemi fazla kasmamışlardı.

Penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu şikeci reali yine kolladı hakemler,ulan 1 olur 2 olur her sene aynı terane,insanın izleme hevesi kalmıyor sonuç belli nasılsa.

Olum siz salak mısınız yav hakem hatası var diyen herkes sizin gibi gerizekalı mı da İspanya'dan bir takım yenildi diye ağlayacak. Penaltı olmasa bilgisayar başında bir yerinizi tutuyordunuz muhtemelen acıdan.

Birisi hakem hatasına anca kendi takımına olduğunda sevinir.

Sizlere ufak bir senaryo yazıyorum. Ali Sami Yen'de ilk maçta Juve karşısında 3-0 öndeyiz. Ve maç böyle bitiyor. İkinci maçta Juve Arena'da 4-0 gerideyiz. Dakika 90+7 ve sağ taraftan Mariano ortalıyor. Top sol taraftan Nagatomo'nun kafasına iniyor. Bekletmeden ceza sahası içinde top Gomis'e geliyor ve aynı şekilde Benatia müdahale de bulunuyor. Hakem penaltıyı vermiyor. Michael Oliver'in sülalesinden mezarda yatan akrabasına kadar girilmedik deliğini bırakmazdık. Objektif olalım. Penaltı bal gibi penaltıdır. Hakem korunmasına gelince Real Madrid ilk defa değil yıllardır korunuyor.

Ya bırakın duyar kasmayı. Barca-Psg maçı hakem hatalarıyla 6-1 bitince bir şey yok penaltı Real lehine verilince auvv. Yukarıda bir arkadaş yazmış, o durumda Barca’da olda Münih’te olsa penaltı verilirdi. Kaldı ki pozisyona penaltı vermeyecek hakem çok yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun yine Zidane Ronaldo'ya dua etsin o kadar yuksege cikip kafa topunu adamin onune birakmasaydi yarin issiz kalabilirdi.

Her sene hakemle.

Ne güzel dünya.

Rica ederim ağlamayınız efendim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben senin gibi çakma ispanyol olmadığım için pek umrumda değil Juve yeterince ağlatmış deplasmanda, hakemle anca durdurabilmişsiniz.

Ben Galatasaraylı Türk’üm Tanrıverdi. Madrid hayranlığı keltoş Brezilyalı Ronaldo’dan geliyor. Okkadar

Nasil hakem belirledi Ömer? Penalti net penalti, sen 3 tane at, sonra son dakika da dengesiz gir, suclu hakem mi oldu simdi? Benatia orda topa dokunmuyor.

Topa dokunamıyor da bence Vasqueze de düşürecek bir müdahale yok. Hissettiği an atıyor. Dikkat edin normalde öne doğru hareketli düşmesi gerekirken olduğu yere bırakıyor.

Olum siz salak mısınız yav hakem hatası var diyen herkes sizin gibi gerizekalı mı da İspanya'dan bir takım yenildi diye ağlayacak.

Birisi hakem hatasına anca kendi takımına olduğunda sevinir.
Salak hafif bir tabir bana kalırsa.Katalanlar matalanlar havada uçuşuyor.Millet hangi takımın forumuna yazdığının farkında değil.Ronaldo dingili ofsayttan bize attığında da sıvazlamıştır bunlar,mevzuunun taraflık olmadığını bile anlamıyorlar.

Penaltı mı? Evet basit bir penaltı.
90+ da olması dramatik oldu hele ki 0-3’ün üzerine.
Buffon reyz kafa atıp kariyerini noktalar mı dedim de adam iyi tuttu kendini be.

Penaltidan önceki posisyonda Ronaldo yine Ucaga baglayip indirdi topu

Her sene hakemle.

Ne güzel dünya.

Rica ederim ağlamayınız efendim.

Ben senin gibi çakma ispanyol olmadığım için pek umrumda değil Juve yeterince ağlatmış deplasmanda, hakemle anca durdurabilmişsiniz.

Ben Galatasaraylı Türk’üm Tanrıverdi. Madrid hayranlığı keltoş Brezilyalı Ronaldo’dan geliyor. Okkadar

Boş muhabbetleri bırakalım o zaman. Benim burada bir takım yenildi diye üzüldüğüm görülmemiştir Avrupa için.

forumda katalanlarla kralin adamlari birbirine girdi

Geri
Üst Alt