Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.513
- 55.747
- 4.478
ASENSIO VAZQUEZ IN
Casemiro Bale out
Casemiro ne alaka Zidane?
Casemiro Bale out
Casemiro ne alaka Zidane?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isco ve modrici alirim ben onlarin yerine. casemiro krooslu orta sahada 4-2-3-1e dönmesi gerekir.Benzema ve Asensio yu oyuna almazsa Zidane turu verebilir.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski ali Sami yende barça maçında da hakemler yakmıştı bizi.collinanın okana vermediği de penaltıydı 2001de,öyle bi pozisyon hatırladım ilkyarıdaydı galiba
Eski eslesmeye yasim yetmiyor ama ozeti skandallarla dolu. Super Kupa finalinde bile hakem Real'e calismis.
Son eslesmemizde ofsayt goller, verilmeyen penaltilar ortada. Real ve Barca UCL'de leyhlerine en cok hata yapilan takimlardir. Real'den ozellikle bizim canimiz cok yandi.
Aynen, Modric ve Isco dokuluyor zaten.
isco ve modrici alirim ben onlarin yerine. casemiro krooslu orta sahada 4-2-3-1e dönmesi gerekir.
o maçı koyduydum foruma,barcelonayı oyun olarak ezmişiz,çok yazık gerçektenEski ali Sami yende barça maçında da hakemler yakmıştı bizi.
Luis Enrique net ofsaytan golü atarak ölüm grubundan çıkamamıştık. As roma Liverpool barça ve biz vardık o grupta ve az kalsın çıkıyorduk işte![]()
0-4'e hazır mıyız????
Şaka şaka basıp geçsinler şikecilere.
Galiba fabrika ayarlarına dönüyoruz 10 yıllık rüya bitti ispanyollar eski ezik günlerine dönüyorlar![]()
Barcelonalı kokuyor başlık !![]()
Bunlar Galatasaraylı değilki Realin o golünü tv karşısında zıplayarak karşılayan tipler.Ofsayttan gol olmazsa olmaz. Geçen sene Bayern maçları mesela.
Uzaktan ornek vermeye gerek bile yok, tum gercek Galatasaraylilar Real'le her eslestigimizde basimiza gelenleri unutmadilar
bakalim yaptigi degisiklikler tutacak mi. yerinde olsam yapmazdim ama bir bildigi vardir diyelim. 1 tane atarlarsa zaten juventus biter.Aynen, Modric ve Isco dokuluyor zaten.
Bunlar Galatasaraylı değilki Realin o golünü tv karşısında zıplayarak karşılayan tipler.
Aynı golü biz atıp tur atlasak yıllarca kafa açarlardı.