Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Ofsayttan gol olmazsa olmaz. Geçen sene Bayern maçları mesela.
Uzaktan ornek vermeye gerek bile yok, tum gercek Galatasaraylilar Real'le her eslestigimizde basimiza gelenleri unutmadilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofsayttan gol olmazsa olmaz. Geçen sene Bayern maçları mesela.
Burasi Sampiyonlar Ligi kocum, illa ki hayvani rakip gelecek oyle veya boyle
Hele ki grubu 2. bitirdiysen
Ayrica Tottenham'in sanssizliktan eleyemedigi Juve mi "hayvani rakip"
Tottenham geleydi de İngiliz Lobisi şu realin eline vereydi. Bu sene favorim Liverpool benim. Öyle yada böyle alacaklar CL yi.Burasi Sampiyonlar Ligi kocum, illa ki hayvani rakip gelecek oyle veya boyle
Hele ki grubu 2. bitirdiysen
Ayrica Tottenham'in sanssizliktan eleyemedigi Juve mi "hayvani rakip"
Tottenham geleydi de İngiliz Lobisi şu realin eline vereydi. Bu sene favorim Liverpool benim. Öyle yada böyle alacaklar CL yi.
Aynisini Bayern'e sor bi, ikinci olup kimlerle eslestiler meselaSimdi kime karsi?
Juventus ne olursa olsun Juventustur, gerek kalite , gerek tecrübe.
Dünya böyle moruk. Lobisi olan kazanıyor. Şu dönem onlar ağırlıklı sanki öyle hissediyorum.İngiliz lobisi ha
collinanın okana vermediği de penaltıydı 2001de,öyle bi pozisyon hatırladım ilkyarıdaydı galibaUzaktan ornek vermeye gerek bile yok, tum gercek Galatasaraylilar Real'le her eslestigimizde basimiza gelenleri unutmadilar
Tottenham geleydi de İngiliz Lobisi şu realin eline vereydi. Bu sene favorim Liverpool benim. Öyle yada böyle alacaklar CL yi.
Yapma Musap ya, bir sene de kura boyle denk gelsin yani. Adamlar Apoel vs. kek ne varsa cekiyorlardi bir ara.
Juve'yi iki ayakli eslesmede eleyemeyene mama yok![]()
Dünya böyle moruk. Lobisi olan kazanıyor. Şu dönem onlar ağırlıklı sanki öyle hissediyorum.
collinanın okana vermediği de penaltıydı 2001de,öyle bi pozisyon hatırladım ilkyarıdaydı galiba
Onlar hep kamuflaj aga.Tamam vardır o kesin ama tottenham juveyi neden eleyemedi o zaman yada lobi neden city liverpoolu karşılaştırdı farklı rakipler varken
Juventus Real'i en cok eleyen takimdir bu arada. En son 16 da elemislerdi (Barca vs Juve finaldi) . Real daha dogrusu Ronaldo bunlarin ifadesini alir Ikinci yarida
Bakalim, Juve simdiye kadar Barca ve Real'i eger finalde karsilasmamissa hep elemis zaten. Yine de turun avantaji Real'de, hem evdeler hem daha skoru yakalamadi Juve.
Yalniz bu kadar tarafli yorum yapman tasidigin GSC SCOUT tagine yakismiyor belirtmek zorundayim.
benım de yasım yetmiyo,ben de özetten hatırlıyorumEski eslesmeye yasim yetmiyor ama ozeti skandallarla dolu. Super Kupa finalinde bile hakem Real'e calismis.
Son eslesmemizde ofsayt goller, verilmeyen penaltilar ortada. Real ve Barca UCL'de leyhlerine en cok hata yapilan takimlardir. Real'den ozellikle bizim canimiz cok yandi.