Burasi Sampiyonlar Ligi kocum, illa ki hayvani rakip gelecek oyle veya boyle

Hele ki grubu 2. bitirdiysen

Ayrica Tottenham'in sanssizliktan eleyemedigi Juve mi "hayvani rakip"

Aynisini Bayern'e sor bi, ikinci olup kimlerle eslestiler mesela :) Simdi kime karsi?

Juventus ne olursa olsun Juventustur, gerek kalite , gerek tecrübe.

Burasi Sampiyonlar Ligi kocum, illa ki hayvani rakip gelecek oyle veya boyle

Hele ki grubu 2. bitirdiysen

Ayrica Tottenham'in sanssizliktan eleyemedigi Juve mi "hayvani rakip"
Tottenham geleydi de İngiliz Lobisi şu realin eline vereydi. Bu sene favorim Liverpool benim. Öyle yada böyle alacaklar CL yi.

Liverpool CL yi falan alamaz gecelim bunlari.

Aynisini Bayern'e sor bi, ikinci olup kimlerle eslestiler mesela :) Simdi kime karsi?

Juventus ne olursa olsun Juventustur, gerek kalite , gerek tecrübe.

Yapma Musap ya, bir sene de kura boyle denk gelsin yani. Adamlar Apoel vs. kek ne varsa cekiyorlardi bir ara.

Juve'yi iki ayakli eslesmede eleyemeyene mama yok :)

Yapma Musap ya, bir sene de kura boyle denk gelsin yani. Adamlar Apoel vs. kek ne varsa cekiyorlardi bir ara.

Juve'yi iki ayakli eslesmede eleyemeyene mama yok :)

Juventus Real'i en cok eleyen takimdir bu arada. En son 16 da elemislerdi (Barca vs Juve finaldi) . Real daha dogrusu Ronaldo bunlarin ifadesini alir Ikinci yarida

Galiba fabrika ayarlarına dönüyoruz 10 yıllık rüya bitti ispanyollar eski ezik günlerine dönüyorlar :)

Bayern alır kupayı sanki.
Heynckes faktörü çok önemli.

Liverpool olsa keşke ama yani. Sempati duyduğum tek kulüp bu takımlar arasında.

collinanın okana vermediği de penaltıydı 2001de,öyle bi pozisyon hatırladım ilkyarıdaydı galiba

Eski eslesmeye yasim yetmiyor ama ozeti skandallarla dolu. Super Kupa finalinde bile hakem Real'e calismis.

Son eslesmemizde ofsayt goller, verilmeyen penaltilar ortada. Real ve Barca UCL'de leyhlerine en cok hata yapilan takimlardir. Real'den ozellikle bizim canimiz cok yandi.

Sizofrenligi birakin daha cok istiyen her zaman alir burda maclari bizim patates ligine benzemez burasi

Juventus Real'i en cok eleyen takimdir bu arada. En son 16 da elemislerdi (Barca vs Juve finaldi) . Real daha dogrusu Ronaldo bunlarin ifadesini alir Ikinci yarida

Bakalim, Juve simdiye kadar Barca ve Real'i eger finalde karsilasmamissa hep elemis zaten. Yine de turun avantaji Real'de, hem evdeler hem daha skoru yakalamadi Juve.

Yalniz bu kadar tarafli yorum yapman tasidigin GSC SCOUT tagine yakismiyor belirtmek zorundayim.

Juve elese de ronaldonun aglak suratini gorsek

Bakalim, Juve simdiye kadar Barca ve Real'i eger finalde karsilasmamissa hep elemis zaten. Yine de turun avantaji Real'de, hem evdeler hem daha skoru yakalamadi Juve.

Yalniz bu kadar tarafli yorum yapman tasidigin GSC SCOUT tagine yakismiyor belirtmek zorundayim.

Bizim Sanli takima karsi oynasalardi, fbden beter ederdim Real'i o baska :D

Eski eslesmeye yasim yetmiyor ama ozeti skandallarla dolu. Super Kupa finalinde bile hakem Real'e calismis.

Son eslesmemizde ofsayt goller, verilmeyen penaltilar ortada. Real ve Barca UCL'de leyhlerine en cok hata yapilan takimlardir. Real'den ozellikle bizim canimiz cok yandi.
benım de yasım yetmiyo,ben de özetten hatırlıyorum

Geri
Üst Alt