CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

Benfica da çok bişey yok, Eşit şanslara sahipler ama Fener bi şekilde looserlık yapıp bırakır turu gibi geliyor

yoksa

2103648.jpg

Fanatik'e konuşan İsmail Kartal, "Benfica çok güçlü bir takım. Ancak Fenerbahçe de çok iyi durumda. 2013'te benim de görev yaptığım dönemde şanssız bir şekilde elenmiştik. Ancak bu kez Fenerbahçe'nin turu geçeceğine inanıyorum. Kulüpte büyük bir değişim yaşanıyor. Taraftar yeniden takıma sahip çıktı, tribünlere döndü. Kadıköy'e gelen rakiplerin işi artık çok zor" dedi.

Ajax/Standard will face Dinamo Kiev/Slavia Prague and Benfica/Fenerbahçe will face PAOK/Spartak Moscow in the play-offs of the Champions League due to political reasons.

Evet bir de Rusya-Ukrayna muhabbeti var.Spartak Paok galibi oluyormuş büyük ihtimal rakipleri.

Volkan
Isla Skrtel Roman Hasan
Alper Topal Elmas
Ayew Giuliano Valbuena

11'ini bekliyorum.​

Benfica nasil Jonasi satar yahu

Sonraki turda fb'nin muhtemel rakibi olan Spartak Moskova,Benfica'dan daha iyi takım bence.

" F.Bahçe, şu anda santrforsuz oynuyor gibi gözükse de pozisyon üretmekte zorluk çekmiyor. F.Bahçe, Lizbon’da gol bulursa, turu geçecektir. En güçlü rakiplerden biriyle eşleşti ama bu F.Bahçe’nin en az Benfica kadar şansı var ve eleyecektir."

Mustafa Denizli

Geri
Üst Alt