Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.832
- 14.669
- 2.248
66.5 milyon tl fazladan alacağız elenirlerse.
Belhanda ve Feghouli gibi adamlara o paraları gömdükten sonra 100 milyon olsa bile ne fark eder ki!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
66.5 milyon tl fazladan alacağız elenirlerse.
O kadar haklısınız ki...Belhanda ve Feghouli gibi adamlara o paraları gömdükten sonra 100 milyon olsa bile ne fark eder ki!
Öyle bir durum olursa forum Eyvah Eyvah dört filminin çekimlerine başlar.Akşama fenerin iyi bir top oynayacağını düşünüyorum eğer öyle olursa iyi yangın yapılır bugün forumda.
Öyle bir durum olursa forum Eyvah Eyvah dört filminin çekimlerine başlar.
öyle olması için elif in içinden bir melo çıkması lazım o orta saha istasyonunu durduracak çok az topçu var.Akşama fenerin iyi bir top oynayacağını düşünüyorum eğer öyle olursa iyi yangın yapılır bugün forumda.
Maçı niye Bein veriyor yav
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen yıl 41 maçta 37 gol atmış adam..jonas 40 yasına geldi zaten ilk 11 oynamıyordu ,amerikadaki hazırlık maclarında benfica hazır göründü cok hızlı oynuyorlar
ama dezavantajları ise savunmaları cok agır kontralarda basa bela
fener ise cok kırılgan takım gol atsa bile istanbulda da gol yiyebilir
Onlara para vermemek için iptv aldım. Çok mu pintiyim ne
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi 100$ bozdurda al yavondan değilde bein’e mi geçti yayın hakları noldu kaçırmışım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç bugün mü hadi yav
İzlemediğim takımlar hakkında yorum yapamam.Tahminin ne yönde sevgili Keramettin?