Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.624
- 1.349
- 1.468
salvio sallar 2 tane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyon euro civarı olur muhtemelen.Fenerbahçe bugün fahiş bir skor alırsa yanlış bilmiyorsam ;
76.532.750 TÜRK LİRASI ek gelir elde ediyoruz.
Geçen yıl beşiktaş 22 Milyon € almış , ben eşit bölünmüyor diye biliyordum haberde eşit bölünüyor diyor bilgin var mı o konuda ? Bu yıl artar diyorlar 3 milyar küsürden 4 milyara yükselmiş ödül havuzu9 milyon euro civarı olur muhtemelen.
Net bilgim yok açıkçası haberlerin yalancısıyım.Geçen yıl beşiktaş 22 Milyon € almış , ben eşit bölünmüyor diye biliyordum haberde eşit bölünüyor diyor bilgin var mı o konuda ? Bu yıl artar diyorlar 3 milyar küsürden 4 milyara yükselmiş ödül havuzu
25 Milyon € olur diye düşündüm bu yıl
Yayın havuzu sıkıntı çıkarabilir, ne kadar olduğu belli olmadı galiba. Son iki sezon Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın ihale bedeli yüksek idi diye biliyorum, Beşiktaş bu yüzden bayağa yüksek para aldı.Geçen yıl beşiktaş 22 Milyon € almış , ben eşit bölünmüyor diye biliyordum haberde eşit bölünüyor diyor bilgin var mı o konuda ? Bu yıl artar diyorlar 3 milyar küsürden 4 milyara yükselmiş ödül havuzu
25 Milyon € olur diye düşündüm bu yıl
Aman abi deme öyle . Umarım yüksekte tutarlarYayın havuzu sıkıntı çıkarabilir, ne kadar olduğu belli olmadı galiba. Son iki sezon Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın ihale bedeli yüksek idi diye biliyorum, Beşiktaş bu yüzden bayağa yüksek para aldı.
Kırmızı başlıklı kıza zehirli elma veren cadı rolünü oynamak istemem ama galiba bu sezon düştü bu meblağ ama işte emin değilim. Sanki forumda da paylaşıldı bu konu ile ilgili bir haber.Aman abi deme öyle . Umarım yüksekte tutarlar