CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

Yav fenerin benficayı parçalamasına hazırmıyız yazmaya girdim fenerin kadrosunu gördüm vazgeçtim.
Allah aşkına kim gol atacak o kadroda ? Fener duran top harici pozisyon bulursa helal olsun kokuya
Bu arada bu kadro nasıl atacak bulacak diyorum ya saçma bir ekleme yapayım bu takım nasıl savunma yapacak ? ( Josef kk cezalısıymıs simdi öğrendim )

Son düzenleme:
Aciklanan 11'in Eljif haric vardar maci kadrosundan farki yok galiba

Fenerbahçe bugün fahiş bir skor alırsa yanlış bilmiyorsam ;
76.532.750 TÜRK LİRASI ek gelir elde ediyoruz.

Hala Jardel mi oynuyor yav

Maicon'u verelim daha genç daha hızlı :asd:

Sanslarin esit oldugunu düsünüyordum ama fenerlilerde bi Hava var

Böyle olunca patliyorlar,Benfica kazanir

9 milyon euro civarı olur muhtemelen.
Geçen yıl beşiktaş 22 Milyon € almış , ben eşit bölünmüyor diye biliyordum haberde eşit bölünüyor diyor bilgin var mı o konuda ? Bu yıl artar diyorlar 3 milyar küsürden 4 milyara yükselmiş ödül havuzu
25 Milyon € olur diye düşündüm bu yıl

Geçen yıl beşiktaş 22 Milyon € almış , ben eşit bölünmüyor diye biliyordum haberde eşit bölünüyor diyor bilgin var mı o konuda ? Bu yıl artar diyorlar 3 milyar küsürden 4 milyara yükselmiş ödül havuzu
Net bilgim yok açıkçası haberlerin yalancısıyım.

Yayın havuzu sıkıntı çıkarabilir, ne kadar olduğu belli olmadı galiba. Son iki sezon Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın ihale bedeli yüksek idi diye biliyorum, Beşiktaş bu yüzden bayağa yüksek para aldı.

Fernandes hızlı iyi futbolcu benficanin hücum gücü iyi ama defansı çok ağır fakat fenerin bu oyuncularla 4 3 3 riskli

Para gelse nolcak kullanamiyoruz ki 50milyon euro paramız olsa yine kullanamiyacaz oyuncu satmadan

Geri
Üst Alt