CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

Para gelse nolcak kullanamiyoruz ki 50milyon euro paramız olsa yine kullanamiyacaz oyuncu satmadan
Her şey transfermi talihsiz bir post olmuş Halim bey . Böyle böyle paralar gelmediği hesapsız harcandığı krediler çekildiği için bu günlere geliyoruz.
Bu borçlar Oyuncu Al-satından olmuyor ki sadece.

Kırmızı başlıklı kıza zehirli elma veren cadı rolünü oynamak istemem ama galiba bu sezon düştü bu meblağ ama işte emin değilim. Sanki forumda da paylaşıldı bu konu ile ilgili bir haber.
-------------------------------------------
İşte 2018/19 sezonundan itibaren uygulanacak ödül sistemi...
Grup aşamalarına katılım 15.250.000 €
Grup maçlarında beraberlik 900.000 €
Grup maçlarında galibiyet 2.700.000 €
Son 16 turu 9.500.000 €
Çeyrek Final 10.500.000 €
Yarı Final 15.000.000 €
Şampiyonluk 19.000.000 €
Yayın hakları gelirleri ne kadar olacak?
Türk kulüplerinin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yayın hakları havuzundan elde edeceği gelir ise henüz belirsiz. Geçtiğimiz sezon, havuzdan Türkiye'nin payına düşen miktar yaklaşık olarak 22 milyon euro kadardı. Eğer Türkiye'den iki takım grup aşamalarında mücadele etmeye hak kazanırsa, bu bedel ikiye bölünüyor.
---------------------------------------------------
Haber şu şekilde de benim kafam iyice karıştı bu üstte yazan ayak bastı paraları altta yazan 22 Milyon ise sadece yayın gelirimiydi ?
Yoksa Yayın geliri+ayak bastı hepsi mi 22

-------------------------------------------
İşte 2018/19 sezonundan itibaren uygulanacak ödül sistemi...
Grup aşamalarına katılım 15.250.000 €
Grup maçlarında beraberlik 900.000 €
Grup maçlarında galibiyet 2.700.000 €
Son 16 turu 9.500.000 €
Çeyrek Final 10.500.000 €
Yarı Final 15.000.000 €
Şampiyonluk 19.000.000 €
Yayın hakları gelirleri ne kadar olacak?
Türk kulüplerinin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yayın hakları havuzundan elde edeceği gelir ise henüz belirsiz. Geçtiğimiz sezon, havuzdan Türkiye'nin payına düşen miktar yaklaşık olarak 22 milyon euro kadardı. Eğer Türkiye'den iki takım grup aşamalarında mücadele etmeye hak kazanırsa, bu bedel ikiye bölünüyor.
---------------------------------------------------
Haber şu şekilde de benim kafam iyice karıştı bu üstte yazan ayak bastı paraları altta yazan 22 Milyon ise sadece yayın gelirimiydi ?
Yoksa Yayın geliri+ayak bastı hepsi mi 22
Yok ayrı, 22 milyon da galiba sadece yayın geliri de değil marketing gelirlerinin toplamı yani yanlış anlamadım ise yayın, reklam, vs. Ancak bu pastaya en büyük katkıyı yayın geliri yapıyor diye biliyorum.

Az da olsa borc kapanabilir,maas odenir ne demek ne olacak para bu yahu çakıl taşı degil

Orası öyle tabi enazindan o konuda cengiz başkana güveniyorum öbür hırsızlar gibi çalmaz fakat transferde gercegimiz ve çok ciddi eksiklerimiz var onları gelistirmek adıns formüller bulunmalı ve şimdiye kadar bulunmadi strateji hatası yapıldı ciddi olarak

Para gelse ne olacak ki yine o paralar bize kalmaz borc falanda ödemezler car cur edilir buyuk ıhtımal fener clde mucadele etsin

Yok ayrı, 22 milyon da galiba sadece yayın geliri de değil marketing gelirlerinin toplamı yani yanlış anlamadım ise yayın, reklam, vs. Ancak bu pastaya en büyük katkıyı yayın geliri yapıyor diye biliyorum.
Peki son sorum abi ;
Fener girmezse yayın gelirleri komple bize geliyor ( girerse haberde 2'ye eşit bölünüyor diyor)
Peki ayak bastı parasında bir değişim oluyor mu bilgin var mı ?

Para gelse ne olacak ki yine o paralar bize kalmaz borc falanda ödemezler car cur edilir buyuk ıhtımal fener clde mucadele etsin
Çar çur edilecek devirler bitti , Döviz konusunda neler konuşuluyorsa aynısı futboldada geçerli .
Ha mantıklı ve hesaplı-akılcı dağıtmazlar orası ayrı , yoksa 2 seçenek - ya batacağız ya sürüneceğiz gibi durum var .

Benfica'nın defans leş.Forvetsiz bile gol atabilirler bunlara.Geçen seneki Benfica gibi olurlarsa tur başa baş.Bu turda defansı çok daha sağlam Dinamo Kiev çekselerdi yüzde 90 eleneceklerini düşünüyordum.Dışarı da gol atamayıp içeride de minimum 1 gol yerlerdi

Peki son sorum abi ;
Fener girmezse yayın gelirleri komple bize geliyor ( girerse haberde 2'ye eşit bölünüyor diyor)
Peki ayak bastı parasında bir değişim oluyor mu bilgin var mı ?
Ödül paralarında hiç bir değişiklik yok, aynen yazdığın miktarları alıyoruz.
Fener katılamaz ise alacağımız ekstra para o marketing pool parası.

kardeşim kendi görüşümü ifade ediyorum
hakaret mi ediyorum?
ah bide tekçi olmayın der :)
Ya akılsız olduğunu düşünmüyorum ama öyle davranıyorsun,değilsin ama öyle davranıyorsun
Ben istesem senide engellerim forumda öyle bir özellikte var ama bugune kadar kimseyi engellemedim seninde futbol-sinema envai çeşit görüşlerini öğrenmek isterim işime gelsede gelmesede tüm forumdakiler gibi.
700 tane konuya Vali ziyareti yazıp çıkmak ne katar ki sana tamam rahatsızsın ziyaretlerden Yemin ediyorum anladım forumda anlamıştır.

Geri
Üst Alt