Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.551
- 55.764
- 4.478
Benfica nin Penaltisini yedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu gelip sataşma tarzında değil, iyi niyetle neden böyle yazıyorsun tarzında sorarsan güzel bir sohbet kurabiliriz. Ben sana atar gider yapmıyorum her mesajın öyle. Sitemimi belli ediyorum her seferinde, etmek istiyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor.Ya akılsız olduğunu düşünmüyorum ama öyle davranıyorsun,değilsin ama öyle davranıyorsun
Ben istesem senide engellerim forumda öyle bir özellikte var ama bugune kadar kimseyi engellemedim seninde futbol-sinema envai çeşit görüşlerini öğrenmek isterim işime gelsede gelmesede tüm forumdakiler gibi.
700 tane konuya Vali ziyareti yazıp çıkmak ne katar ki sana tamam rahatsızsın ziyaretlerden Yemin ediyorum anladım forumda anlamıştır.
Haklısın önce kibarca belirtebilirdim belki bende bazı şeylere dolup sitemimi öyle yansıttım neyse madem diyaloğun startını kötü verdim görsemde yadırgamayacağım artık .bunu gelip sataşma tarzında değil, iyi niyetle neden böyle yazıyorsun tarzında sorarsan güzel bir sohbet kurabiliriz. Ben sana atar gider yapmıyorum her mesajın öyle. Sitemimi belli ediyorum her seferinde, etmek istiyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor.