Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingilterede halkın takimi mi varmisHalkın takımı, ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Arsenal varken, milyarderlerin takımı PSG'yi destekleyenleri yazdım bir kenara, en kısa sürede gereken işlemler yapılacaktır. Müsterih olunuz.
Arsenal halkın takımı ne alaka yav adamlarin başında ABD iş adamı varHalkın takımı, ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Arsenal varken, milyarderlerin takımı PSG'yi destekleyenleri yazdım bir kenara, en kısa sürede gereken işlemler yapılacaktır. Müsterih olunuz.
bırak allahlarından bulsunlar üstatPsg seneye rams parkta denk gelsin bize
Psg seneye rams parkta denk gelsin bize
Azizim, husumetimiz artetayla değil arsenalle o da bildiğin gibi 26 yıldır devam ediyorSalihim, Arteta ile kişisel bir husumet mi![]()
İyi ki koymuşuz, koymasak demek ki direkt @Faysal DuvardelenAzizim, husumetimiz artetayla değil arsenalle o da bildiğin gibi 26 yıldır devam ediyor![]()
Şimdi öyle. Ama köken olarak bir halk takımı. PSG ise sıradan bir takımken, milyarderler sayesinde adam oldular.Arsenal halkın takımı ne alaka yav adamlarin başında ABD iş adamı var