CL 25/26 Final | PSG (4) 1-1 (3) Arsenal | MS | 30 Mayıs | TRT 1

Seremoniyi boşverin yav, Gönül dağını koyun da izleyelim.

Halkın takımı, ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Arsenal varken, milyarderlerin takımı PSG'yi destekleyenleri yazdım bir kenara, en kısa sürede gereken işlemler yapılacaktır. Müsterih olunuz.
Sen UEFA finalini izledin mi? O maçta hagiye kart aldırmak için neler yaptıklarını hatırlıyor musun? Nefret ediyorum ben arsenal den... kimin ebedi dostuysa artık bilmem de benim ebedi dostum falan değil...mesela burada roma yı destekleyenleri falan da görüyorum... o da bana ilginç geliyor roma da yaşananlardan sonra...

TEB reklamı önemli.
Bu içine ettiğimin kanalını ben niye parayla kullanıyorum abi maç bitince zap zup kanal değiştirmek zorunda mıyım ya.
Şu ucubeliğe bir kişi tvden çıkıp laf etmeyecek mi
TRT de maçlardan sonra trtsporu aç hemen orada yayına aralıksız decam ederler...

inş şu psg bizim bu saçma oyun varken clde denk gelmez ya bize , en büyük korkum da o.Clye katılıyoruz avrupa diyoruz anasını satayım garip gurup oyundan dolayı bir de tansiyon tavan kura izlemek zorunda kalıyoruz valla bunlar bize 10 atar hani abartmadan söylüyorum yeriz o kadar büyük ihtimalle

Dunya kupasiyla beraber ne guzel kupadir ha

Fransa kupayı kazanırsa kesin alır... niyeyse dünya kupasını kazanan takımdan birine gidiyor genelde ballon dor dünya kupası olduğu yıllarda...
o biraz messiye özel oldu gibi sanmıyorum pek ya ispanya alabilir gibi geliyor dkyi bence

inş şu psg bizim bu saçma oyun varken clde denk gelmez ya bize , en büyük korkum da o.Clye katılıyoruz avrupa diyoruz anasını satayım garip gurup oyundan dolayı bir de tansiyon tavan kura izlemek zorunda kalıyoruz valla bunlar bize 10 atar hani abartmadan söylüyorum yeriz o kadar büyük ihtimalle
barca'yı da istemem. bize acayip ters gelirler.

Geçen sene de bu sene de psg turnuvadaki en iyi takımdı. Seneye belki barca rekabete girebilir onun haricinde realin yaptığı gibi 3sene üste üste yaparlarsa şaşırmam omurganın hepsi genç çünkü

Geri
Üst Alt