CL 25/26 Final | PSG (4) 1-1 (3) Arsenal | MS | 30 Mayıs | TRT 1

1000055670.webp

@Vasfi Vural fenerliler ingiliz takimini 1 kere yendi diye harrington kupasini yildiz yapacakmis

Neves muhteşem bir oyuncu. Sakatlık yaşamazsa muhtemelen tarihin en iyi 3-4 orta sahasından biri olarak anılacak. Mevkisinde bu yaşta bu seviyede kimseyi izlemedim.

Yakın zamanın en iyi orta sahaları : xavi, iniesta, modric, kroos, pirlo, xabi alonso vs hiçbiri 20 yaşında bu kadar etki etmemişti

Malsenal'imle dalga geçen geçene, bu kadar final özürlü takım görmedik duymadık. Henry'nin hatrına dalga geçemiyorum.

Dün PSG kötüydü, Arsenal ondan da kötüydü. Herhalde seyrettiğim en zevksiz final maçlarından biriydi.

Yalniz ilk bayern-psg maci gibi bir mac olursa oyle 5-4 falan efsane finale donusur.

Ama arteta da o cesaret var midir oyle oynatsin bilemedim. Sezon basina gore cok daha durgun yaslanan oyun oynuyor
5-4 derken boyle bir mac beklemedim yahu...

osimen arsenalde olsaydi su anda kupa onlarin elindeydi

o kadar büyük bir forvetimiz var iste

bizde ama arkasinda kaan ayhan falan oynayacak gelecek sezon yine

Net Arteta'ya yazar bu sonuç hala öğrenmesi gereken çok şey var Gabriel gibi bir oyuncuyu penaltılarda o sıraya yazmak onun hatasıdır

Arsenal’in attığı golü biz atsak 5 ay boyunca haram gol elle pozisyona girdiler diye kafamızı ütülerlerdi.

Aklıma geldi şimdi.

Olsun Arsenalim kupayı alacaksın diye herkesi korkuttun bu bile yeterli. Heybetinden korkuyorlar

Leş ötesi bir maçtı.. Anti futbol zihniyetinin bir kez daha hüsrana uğradığı maç oldu..

Simeone, Arteta ve türevleri.. Azalarak bitin inşallah..

Geri
Üst Alt