- 4 Ağustos 2009
- 86.015
- 65.216
- 5.093
Maçta olmayacağım
Çünkü frankfurt taraftarı beni döver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta olmayacağım
Çünkü frankfurt taraftarı beni döver
Münih‘teki maçta da baya yaygara olmustu ama Münih de olduğu gibi olmayacak bu sefer maalesef. Frankfurt taraftarı çok daha sadık bir taraftar grubu. Umarım yine bir hayli taraftarimiz olur bu maçta. Öyle olursa eğer olay çıkma ihtimali de bir hayli büyük bu arada20 yıl falan sürdü ama yabancı takımlar artık uyandı bizim Türklerin deli gibi para harcamaları gerekse bile maçlara her türlü bilet aldığını.
Bilet bulsan bile stada girip giremeyeceğin muamma. Aranızda bilet bulan gurbetçiler varsa, özellikle Frankfurt bloklarında yer alacaksanız sakın forma falan giymeyin. Sokmazlar bu gidişle asla.
Frankfurt özelinde bunlar Avrupa Ligini kazandığı sezon Camp Nou'da bizim Türklerin yaptıklarını yapmıştı. Stadın büyük bölümü Frankfurtlu taraftarlarla doluydu. 25-30 bin taraftar mı ne girmişti stada. Adamlar buna kendi stadında asla izin vermek istemedikleri için bayağı titiz ilerliyorlar.
Mesela zamanında ben Schalke deplasmanına bilet alabilmek için Schalke kulüp üyesi olmuştum 2 yıllığına. Frankfurt akıllı davranmış bu konuda, Mayıs 2025 sonrası üye olanlara CL maç bileti satmıyorlar. Yoksa buraya da üye olup maça bilet alırdım ben.
Bence de bu maçta olayların çıkma ihtimali epey yüksek.Münih‘teki maçta da baya yaygara olmustu ama Münih de olduğu gibi olmayacak bu sefer maalesef. Frankfurt taraftarı çok daha sadık bir taraftar grubu. Umarım yine bir hayli taraftarimiz olur bu maçta. Öyle olursa eğer olay çıkma ihtimali de bir hayli büyük bu arada
Bosuna her mac Abdulkerimsiz kadro yazmayin , Okanin hocanin Aposuz ciktigi mac 1 veya 2 dir o da sakatlandigi icin filan
Kaan niye oynuyor la bu maçta ne alakaKaan Ayhan bu Maç'ta mı Kırmızı Kart görür acaba yav![]()