⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Eger Okan Buruk inadindan vazgecmeyip bildigini okursa yani önde pres yap, defans hattini orta sahaya cekerse o vakit devre arasi istifa eder, cünkü bizde dünkü ispanya facia maci gibi skorlar yeriz. CL bizim dandik Süper Lige benzemez herifler firsat buldukca atar, yeni sistem den dolayi her gol önemli.oldu icin üc fark dan sonra bukadar yeter macin temposunu düsürelim diyecek takim.cikmaz. bazi maclarda haddini bilip bir puan icin cikacaksin.

bu oranlarla benden mutlusu yok. koyarım gönül rahatlığıyla 2.03 orana frankfurt galibiyetine. beraberlik veya bizim galibiyetimizde şampiyonlar ligine güzel bir başlangıç yapmış oluruz ve keyiften 4 köşe olurum. olası kötü bir sonuçta teselli ikramiyesi olarak da paramın 2 katını veriyorlar. bundan iyisini arasan bulamazsın :D

1757314484190.webp

Evet guzel, Ispanya ceki duzen vermis futbol yorumcularina, beklentilerine. Tam bir Khabib'lik yaptı bize herifler, ne oldugumuzu hatirlatti. Bakalim Okan hoca ve yerli futbolcular da mesaji alirlarsa belki bu mactan beraberlik cikabilir. Dusuk tempo, sert oyun, iyi duran top organizasyonu ve birbirine yakin oynamak ile belki araya 1-2 gol atip berabere bitirebiliriz maci.

Günay/Uğurcan

Sallai - Singo - Sanchez - Eren

Torreira - Lemina

Sane - İlkay - Barış Alper

Osimhnen

Günay/Uğurcan

Sallai - Singo - Sanchez - Eren

Torreira - Lemina

Sane - İlkay - Barış Alper

Osimhnen
Bekte sallai olursa bahoyanin her aldığı top gol pozisyonu olur.Bekte singo olmalı, jakobs sol stoper olabilir yada en kötü apo oynasın yine.Sallai bekte demek soldan her top pozisyon

Formda dönemlerinde oynayacağız bu şanssızlık ama asla puan alınamayacak bir deplasman değil zira Alman takımları Bayern Münih hariç ekseriyetle 2.bölgede savunur yani uyanık olursan uyutursun ve top onlarda iken hızlarını kesebilirsen kazanma şansın epey yükselir. En etkili bölgeleri ön kenarlar buralarda en iyi birebir savunmacılarımızı oynatmamız lazım.
Bahoya-Singo ile Doan-Jakobs eşleşmeleri şart. Doan çok beğendiğim zehir gibi bir oyuncu ve maalesef Eren çok zorlanır. Bunun dışında merkezde bize üstünlük kurabileceklerini düşünmüyorum ayağına yavaş ama oyun aklı hızlı adamlar, biz ise tam tersi tabi İlkay gelir orası nasıl olur bilemem ama son olarakta stoperlerinin Osimhen'i geniş alanda savunma şansları hiç yok eğer ters yakalarsak son adam-kırmızı kart bekliyorum.

yegenim Almanya futbolun Baskan yardimcisin oglu Ile Arkadas oldugu icin bize 4 Tane
Bilet ayarladi. Baskan yardimicisi bile normade kac tane bilet isteyince hemen ona yolluyarlardi ama frankfurt bu kez ona bilet alanlarin ismini istiyorlarmis cünkü
Biletleri Türk isimlere vermek istemiyorlarmis. Bakalim insallah olurda gideriz maca.

Karaborsada bilet fiyatlari 1000 euroya cikmis.. kombine karti olanlar biletini satan Frankfurt tataftarin biletleri iptal ediyorlarmis

yegenim Almanya futbolun Baskan yardimcisin oglu Ile Arkadas oldugu icin bize 4 Tane
Bilet ayarladi. Baskan yardimicisi bile normade kac tane bilet isteyince hemen ona yolluyarlardi ama frankfurt bu kez ona bilet alanlarin ismini istiyorlarmis cünkü
Biletleri Türk isimlere vermek istemiyorlarmis. Bakalim insallah olurda gideriz maca.

Karaborsada bilet fiyatlari 1000 euroya cikmis.. kombine karti olanlar biletini satan Frankfurt tataftarin biletleri iptal ediyorlarmis
Yamyamlik etmesinler. Surada kardes kardes oturup mac izleyecek millet.

Kobrayı salarız

benim adım italyan

sorun olur mu

sığır pres yaparsak ilk yarıdan 3 yiyeceğimiz takım biraz izledim, çok iyi kontraya çıkıyorlar, çok ters gelecek takım bize, ayırıca merkeze pres yapıyorlar, Apo Torreira gibi oyuncularımız ile ayağa pek oynamamak lazım top kaybını cezalandırırlar

umarim Okan hoca iki sezondur yaptigi hatalari bu macta yapmaz

sığır pres yaparsak ilk yarıdan 3 yiyeceğimiz takım biraz izledim, çok iyi kontraya çıkıyorlar, çok ters gelecek takım bize, ayırıca merkeze pres yapıyorlar, Apo Torreira gibi oyuncularımız ile ayağa pek oynamamak lazım top kaybını cezalandırırlar
babaları bayern tek yarıda 3 atamadı bu at kafaları mı atacak?

Bir iyi haberim var.
Abdülkerim'in en iyi olduğu maç Almanya maçıydı fakat o maçtan sonra adalelerde sorun yaşamıştı 😁

Geri
Üst Alt