Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.148
- 2.093
- 648
Bunu 45. Dakikada yapacak hoca yok ki başındaEren out Jakobs in
Sallai out Abdül in
singo sağ beke, abdülkerim sol stopere
Sane out, Icardi in
Barış sağ kanada, icardi santrfora
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu 45. Dakikada yapacak hoca yok ki başındaEren out Jakobs in
Sallai out Abdül in
Sane out, Icardi in
Su mactan puan alamazsak Liverpool macini en kotu berabere bitirmeliyiz. Yani cok salakca bir skor var suan.
Yumurtlayanlardan biri benim 1. sene ile bu sene arasında pas kalite, oyun kurgu farkı görebiliyor musun? ben göremiyorum.Okan buruk ile olmazmış. Ezberlemişler papağan gibi ilk fırsatta yumurtluyorlar.
Adam gayet güzel planını kurmuş, takır takır da tuttu. 3 bireysel hata 3 gol yedin, buna ne yapsın?
Hani ilk yarı ezilirsin, taktiğin tutmaz, istediklerini yapamazsın o zaman teknik direktör ile olmaz goygoyu döndürürsün. 3-0 önde girmen gereken maça laçka şekilde 3 gol yersen, suç hocada olmaz.
Top kaleyi tutarsa gol oluyor malesefBu ugurcan yumruk gibi girdi malesef. İstediğinizi söyleyin. Bomboş goller yiyerek savusturuyor atakları.
Eren out Jakobs in
Sallai out Abdül in
Sane out, Icardi in
Sane sezon sonu go home
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet orasi da problemBu maçtan puan alamıyprsak liverpooldan zaten alamayız
Yav hadi bok gibi kadroymus daha ne istiyosunBok gibi kadro dedik ama dimi.
Ligde de bok gibi oynuyor takım avrupa olsa ne olur. Ayrıcaabdül avrupada oynarsa fark yeriz geriye atılan toplar sıkıntı dimi.
Ulan yavaş yavaş adm götümüzü topluyordu 1 aydır.
Lemina ona buna pas verin diye akıl veriyor. Sane beyimiz fantezi peşinde. Yunus kadife ayaklı paşamız her topu ezecek.
Rezil kepaze herifler.