⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Bu maçın bu hale gelmesinin 2 sebebi var
Okan hocanın her nedense sosyal medyada böyle istiyorlar böyle çıkartayım gibi kadro ile çıkması

Sen bu maç zaten arkaya adam kaçıracak şekilde öne kurmuyorsun defansı ve uzun top atmaya çalışıyorsun, Apokerim'i kesmek yanlış bir karardı.

Hadi bunu geçtim,

Orta sahada tekme tokat mücadele dönecek, Lemina Torreira yanına istediği kadar ofansta kötü olsun her maç en çok koşan ve ikili mücadeleye giren oyuncu olan Sara'yı atman lazım dedik.

Neyse.

Ben şunu net olarak gördüm bugün. Türk oyuncudan olmaz . Mental ,fundamental , eğitim hiçbir şey yok. Basit futbol gerçeklerinden bihaberler. Yunus Almanya'da yetişse Gotze olurdu yetenek var azim mantık yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apoyu oyuna al, Singoyu sağ beke çek. Sallai sağ kanat, Sane dışarı.

Defansın zaten yarım yamalak olan dengesi tamamen şaşmış. Kimse nerede duracağını bilmiyor. Davinson bile bir sürü kademe hatası yaptı.

Acil

[mention]Nedim Sertel [/mention] geldin mi abinin sözüne biz bos konusmayiz hic.

Kafamda deli sorular. Sol stoper apokerim ciksa su hatalar olur muydu gene

1-1 olan golde can cok rahat girdi merkezd, yunus pasta cok kotu kullandi yedik.

2 de cok rahat dondu sut icin

3 olacak is degil..

Ve sunlar 9 dakika.

Akan oyunda 2 pozisyon verdik ikisi de gol..Yunus kaptirdi gol duran top gol..
Yaw bu kadar da cenabetlik olmaz abi asla
3-1lik oyun oynamadik bireysel hata sanssizlik beceriksizlik hepsi birlesti

Okan buruk ile olmazmış. Ezberlemişler papağan gibi ilk fırsatta yumurtluyorlar.

Adam gayet güzel planını kurmuş, takır takır da tuttu. 3 bireysel hata 3 gol yedin, buna ne yapsın?

Hani ilk yarı ezilirsin, taktiğin tutmaz, istediklerini yapamazsın o zaman teknik direktör ile olmaz goygoyu döndürürsün. 3-0 önde girmen gereken maça laçka şekilde 3 gol yersen, suç hocada olmaz.
Yumurtlayanlardan biri benim 1. sene ile bu sene arasında pas kalite, oyun kurgu farkı görebiliyor musun? ben göremiyorum.

Davi sol stoper olmaz
Sallai bek yerine kanat koy yunus sane olmuyor
İcardi olmalı diyorduk, gülüyordunuz
Falan filan

Zaten gsc ne zaman bişi istese ve olsa yeniliriz şaşmaz

Olacak iş değil. Boş kaleye atamıyorsun. Golün yanlışlıkla iptal oluyor. Kalene 10 dk da gelen 3 top gol oluyor. Ne olursa olsun iyi savunma yapmazsan burda işin yok.

İşin hakemlik tarafi şu
Sayılmayan Golümüz bir de 3. Golün faulü komedi
Hakem kontrolden çıktı maçın itine etti
2-1 yapsak hemen maça dönecektir
Birde Barış 1-0 ken bomboş nereye vuruyorsun be adam
Hakem şansımız yok abi
3. golde davinson paozisyon içinde perdeleri var
Hiç şansımız yok

Bok gibi kadro dedik ama dimi.
Ligde de bok gibi oynuyor takım avrupa olsa ne olur. Ayrıcaabdül avrupada oynarsa fark yeriz geriye atılan toplar sıkıntı dimi.

Ulan yavaş yavaş adm götümüzü topluyordu 1 aydır.

Lemina ona buna pas verin diye akıl veriyor. Sane beyimiz fantezi peşinde. Yunus kadife ayaklı paşamız her topu ezecek.

Rezil kepaze herifler.
Yav hadi bok gibi kadroymus daha ne istiyosun

Geri
Üst Alt