⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

adamlar iyice geriye çekilecek barış'ı forvette tutmanın hiç bir manası kalmadı

İki dk lık konsantrasyon eksikliği buralara getiriyor abi

Bir insan hiç mi anlamaz konuyu, bu kadar serseri kursun gibi oynanmaz. Kendi kalen önünde disiplinli olucan.

Sane de Yunus da aşırı saçmaladı, Saneninkiler gol olmadı Yunusun oldu. Mental olarak çok zayıf oyuncular, bir gol yiyince bütün takım dağıldı.

Burdan ayağa kalkıp 3-3ü bulmamız lazım

Hocanin tek kusuru Davinson'un sol stoper oynamasi. Muazzam oynuyorduk ulan. Hem de Osimhen'siz. Sallai muhtesem oynuyor. Cikar Apo'yu al diyecegim, diyemiyorum. Hala soktayim. Boyle macin izdirabini
Ben orada sorun görmüyorum ya Singo, Sanchez bence iyidi, saçma sapan işler yapana kadar. İkis de rakibi sindiriyor. Ben de Sanchez oynamaz derdim normalde ama kolay vazgeçmemek lazım. Bence yediğimiz gollerde sorun bu değildi. İlk gol saçma bir pas hatası, ikinci gol de Can’ı Torreira veya Lemina tutması gerekirken İlkay’a denk geldi. Üçüncü gol zaten başka bir problem. Oralara çıkıp dağıtması lazım kalecinin. Oraya kesilen iyi ortada golü yersin aksi durumda

2. yarı izlenmez moral bozukluğu ile

futbolcu olsam çıkmak istemem resmen bu moral bozukluğuyla

Sane derhal kenara alınmalı, her maç ümit ediyorum onun maçı diyorum gamsız, bu kadar hıza ve atletizme sahip olup da kullanamaz mı bir oyuncu ?

Son 10 dklık oyun devam ederse 6-7 olur
İspanyollar gibi dalga geçmeye başladılar 1-1'den sonra topa dokunmadık

Sane ve yunus un rakibin içinden geçme çabaları beni çileden çıkartıyor… pas yok mu bu oyunda? Ya sabır ya selamet… hayattan soğuttunuz lan beni…
Pas istasyonu mu var? Ezbere hücum sistemi bar takımda? Biri topu alınca herkes kaleye koşuyor kodumun yerinde.

bu okancılarla ali koçcular aynı kafada sürekli hedefi başka yere yöneltiyolar 300 m euroluk takımla 30 m euroluk takımları yeniyor diye adamı utanmasalar imparator yapacaklar bu vasıfsız kovulmadan avrupanın averaj takımı olmaya devam ederiz bu frankfurt fikstürün geri kalanında 3 tane gol bile atamaz

Kanatlara inip, hattın gerisine yerden ortaları bi biz yapamıyoruz

kötü olan muhtemelen bu hafta ve lpool maçı sonrası sonuncu olacağız!

ya ikinci yarı bir mucize gerçekleşecek yada çökeceğiz

Geri
Üst Alt