Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.742
- 73.264
- 5.188
Yunus icardi olmalıİcardi in sane out,
Ama yapmaz hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus icardi olmalıİcardi in sane out,
Ama yapmaz hoca
İki dk lık konsantrasyon eksikliği buralara getiriyor abi
Çıkar yumtuklardı o topu. Uğurcan kitleniyor kalıyor.İkisini de yerdi çok saçma yerlere gitti top bi ihtimal ikincisini çıkarırdı erken uyanıp diğeri imkansız
Ben orada sorun görmüyorum ya Singo, Sanchez bence iyidi, saçma sapan işler yapana kadar. İkis de rakibi sindiriyor. Ben de Sanchez oynamaz derdim normalde ama kolay vazgeçmemek lazım. Bence yediğimiz gollerde sorun bu değildi. İlk gol saçma bir pas hatası, ikinci gol de Can’ı Torreira veya Lemina tutması gerekirken İlkay’a denk geldi. Üçüncü gol zaten başka bir problem. Oralara çıkıp dağıtması lazım kalecinin. Oraya kesilen iyi ortada golü yersin aksi durumdaHocanin tek kusuru Davinson'un sol stoper oynamasi. Muazzam oynuyorduk ulan. Hem de Osimhen'siz. Sallai muhtesem oynuyor. Cikar Apo'yu al diyecegim, diyemiyorum. Hala soktayim. Boyle macin izdirabini
Comeback için avans verdikvallah çok iyi oynuyorduk
bu yaşananlar futbolla açıklanamaz
avrupada biri bize ya karabüyü yaptı
yada ahlar aldık işimiz rast gitmiyor
başka açıklaması yok
Pas istasyonu mu var? Ezbere hücum sistemi bar takımda? Biri topu alınca herkes kaleye koşuyor kodumun yerinde.Sane ve yunus un rakibin içinden geçme çabaları beni çileden çıkartıyor… pas yok mu bu oyunda? Ya sabır ya selamet… hayattan soğuttunuz lan beni…
yunus yerine ahmed girecek gibi duruyor