- 31 Ağustos 2021
- 70.093
- 50.168
- 3.843
Cok dogru gorunuyor fiziksel olarak diri kalan ve top tutabilen ortasaha ile acik alani degerlendirecek hizli ileri hat.
Kagit uzerinde bence de bu kadro sonuc alabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok dogru gorunuyor fiziksel olarak diri kalan ve top tutabilen ortasaha ile acik alani degerlendirecek hizli ileri hat.
bu sezonun kaanı olunca belki bişeyleri anlar.Okan aposundan vazgeçmeyecek bence de
Tamam patron en denişiğimiz sensin
Keremin ağabeyi yalan söylemezSIz bile rehavet girdiyseniz frankfurtu düşünemiyorum. Okan hocamın taktiği tikir tikir isliyor!!
Bekleyin ve görün 3 -1 Nasil yeniyoruz
osumhen kesin oynuyor mu
yetişiyor
Sane bu macta %100 11'de baslayacak. Abdulkerim icinde gecerli bu.yetişiyor
saneyi sil yunusu oraya koy barışıda koy kanada
bardakcıyı sutla singoyu koy sag beke sallai
evlatcılıgı bırakınSane bu macta %100 11'de baslayacak. Abdulkerim icinde gecerli bu.
Tartisilacak tek pozisyon var bence de: Sara ile mi yoksa Yunus ile mi ücleyecek orta sahayi. Diger yerlerde oynama yapacagini dusunmuyorum.Sane bu macta %100 11'de baslayacak. Abdulkerim icinde gecerli bu.
Yorucusun, gerceklerle yuzles artik.evlatcılıgı bırakın
Aslında 10 Numara da yunusu kullanip geçislerde daha fazla atlet ile faydalı olabiliriz. Barıs / sane - yunus oynarsa osimhen 4 ü de hızli adam bir anda kaleye dogru gidebilecek tipte. Bana göre ve zannediyorum bir çok kişiye gorede yunus bu seneki en iyi maçinida kayseride 10 numara pozisyonunda oynamisti ekstra olarak.Tartisilacak tek pozisyon var bence de: Sara ile mi yoksa Yunus ile mi ücleyecek orta sahayi. Diger yerlerde oynama yapacagini dusunmuyorum.
Uğurcan
Salli
Sanchez
Apo
Eren
Lemina
Torreira
Sara/yunus
Sane
Baris
Osimhen