⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ugurcan
Sallai - Sanchez - Singo - Jakobs
Lemina - Torreira
Sane - Ilkay - Yunus
Baris

Oynamasi gereken kadro bu. Baska alternatif oyuncu da yok, Osi sakat, Icardi formsuz.
Apokerim ve Eren ile cikarsak ilk yarida maci verebiliriz (normal sansizlik da malum).
Bu ikili ile cikarsak Frankfurt neye ugradigini sasirir.
Yunus yerine Eren ile baslayabuliriz bu mac

bazı oyuncuları gerçek anlamda değerlendirmek için asıl maçım bu işte. bugüne kadar sane hakkında bi tane olumsuz mesajım yok. ona hala çok inanıyorum. bu maç o maçlardan biri işte. bildiğimiz sane çıkacak bu maçı çözecek. lig maçlarındaki konsantrasyonlara 2 kat ekleyin en az. takımıma güveniyorum. okan hocamı da tanıyoruz asla beraberlik için çıkmayacak maça. çıkıp oynumuzu oynayacağız. bayern deplasmanındaki oyunu uygulayacağını düşünüyorum. önde haldır huldur pres yerine orta sahada baskı yapıp hızlı hücum kovalamalıyız. ilkaydan , barışa ve saneye çok kilit paslar bekliyorum. şimdiden heyecanlanmaya başladık.

Okan rakibe gore plan yapmaz kendi bildiğini okur gene
Ugurcan
Sallai Davinson Abdul Eren
Torreira Lemina
Sane Yunus Barış
Osi/Icardi

Frankurt rahat bir galibiyet alır. Ilk yarıda 2 tane atar sonra yatar kontradan atar 3-1 biter

Jacops keşke sol stoper olarak bi kaç maça çıksaydı da ona göre bilseydik apo yerine iyi mi olur kötü mü olur acaba diye düşünmezdik.

Defansta Abdülkerim, kanatta Sane oynarsa maç için umudum azalır açıkçası. Form olarak çok kötüler, buna Sara yı da ekleyebiliriz. Bu üçü olduğu sürece işimiz çok zor şampiyonlar liginde. İnşallah form tutup beni yanıltırlar bende söylediklerimi yerim, özür dilerim.

Eyup macinda buyuk bir arti var bu arada. Goze batmadi hic

10 - 15 saniye ya surdu ya surmedi topu geri kazanmak - ozellikle ilk yari.

Boyle durumlarda topu kapinca agir kalmamiz, rakibin tekrar yerlesmesinden once toplari bulabilirsek cok tehlikeli olacagiz.

Dun skor harici pozitif bir sey varsa, o da hizli geri kazandik topu, takimin mesafesi kisaydi ilk yari.

Sallai ve sara başlarsa alamayacagiz bu maçı bariz şekilde.Sallai beke yazılıyor da Halil akbunar yok kanatta bu maçta

Çok net sallai bence ya.Apo yerine olsa hem de sol stoper olacak bir de , 2 mevkide birden devşirme olmamalı bence
Katılmıyorum rts. Clde Apoyla oynamak bir beka sorunudur.

Clye devşirme sol stoperle mi sag bekle mi çıkmayı tartışmak eksiksiz kadromuzun muhtesemligini gösteriyor. Emeği geçenlere yazıklar olsun.

Hala bi ton takım var ya liverpoolu bilmemnesi

Biri bir şey atıyo ortaya millet gidiyo peşinden sol stoper sol stoper

emlakçıların bir daireyi saplamak için uydurdukları emmeli mutfak, gömmeli banyo gibi bir şey yav. menajerler, fifacılar falan uydurmuş işte sol stoper falan :d

Katılmıyorum rts. Clde Apoyla oynamak bir beka sorunudur.

Clye devşirme sol stoperle mi sag bekle mi çıkmayı tartışmak eksiksiz kadromuzun muhtesemligini gösteriyor. Emeği geçenlere yazıklar olsun.
stoper yine kademeye girmezse birebir kalması çok zor ama bekler çok birebir kalıyor bizde.Sallai'nin birebirde hamle hatası yapmaması imkansıza yakın bahoya'ya karşı ki Kayseri maçında bundesliga 2deki adama bile tek hamlede sürekli hata yaptı gelip durdular sürekli.Apo değil Laporte da olsa 50 metreye stoper çıkarırsak sorun yaşar zaten ona yapacak pek bir şey yok maalesef.Ben bekteki birebir hataları çok daha olma ihtimali yüksek ve az tölere edilebilir buluyorum şahsen.Eğer zaten 50 metreye çıkarmayacaksak o zaman %100 apo olmalı bence

Geri
Üst Alt